Çocuklardan anlamlı ziyaret

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü bünyesinde kurulan Süleymanpaşa Çocuk Meclisi üyeleri, 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 109. Yıldönümü ve Basın Bayramı

Süleymanpaşa 24.07.2017 20:29:00 0
Çocuklardan anlamlı ziyaret

YEREL GAZETEYİ ZİYARET ETTİLER

 

Süleymanpaşa Çocuk Meclisi Başkanı Hacer Orhan ve beraberindeki heyet, basından sansürün kaldırılmasının 109. yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Tekirdağ’da bulunan bir yerel gazeteye ziyarette bulundu. Gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Recep Nahit Çelebi tarafından karşılanan heyet adına konuşan Süleymanpaşa Çocuk Meclisi Başkanı Hacer Orhan, Çelebi’nin şahsında bütün gazetecilerin basın bayramını kutladı. Orhan,“Gazetecilik çok zor bir meslek. Sizleri bu zor meslekte olduğunuz için tebrik ediyoruz. Basın Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

 

‘’GAZETECİ OLABİLMEK İÇİN BU MESLEĞİ SEVMEK GEREKİYOR’’

 

Çelebi ise gazeteciliğin sevmeden yapılacak bir meslek olmadığını ifade ederek, “Basın sektörü türlü zorlukları olan, meşakkatli bir sektör. Gazeteci olabilmek için bu mesleği çok sevmek gerekiyor. Sevmeden yapamazsınız. Maddi kazançtan çok manevi tatmin duygusu yüksek olan bir meslek. Tekirdağ’da yanlış gördüğünüz bir şeyin yaptığınız haber sonrasında düzeltildiğini görmek tüm maddi kazançlara bedeldir. Çocuk Meclisi olarak sizlerin istekleri ve talepleri varsa biz basın olarak her zaman yanınızda olup taleplerinizin karşılanması için çalışmaya hazırız. Ziyaretiniz için teşekkür ederim,” açıklamasında bulundu. Çocuk Meclisi üyelerinin gazetecilikle ilgili sorularını da cevaplayan Çelebi, daha sonra bir gazetenin hazırlanış aşamaları hakkında heyete bilgi verdi. Ziyaretin sonunda Çocuk Meclisi ve gazete çalışanları hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10