Başkan Akay, çocuklara verdiği sözü tuttu

Çerkezköy Belediyesi tarafından Bağlık mahallesinde 4.5 dönümlük alanda yapımına başlayan taziye evi ve Mahalle evi park çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.  Parkı ziyaretinde çoc

Çerkezköy 24.07.2017 20:37:00 0
Başkan Akay, çocuklara verdiği sözü tuttu

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Bağlık Mahallesinde bulunan 383 ada üzerindeki yeşil alanda Taziye Evi, Mahalle Evi ve yeşil alan düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Park alanı içinde planlanan Mahalle Evi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Taziye Evi ve Mahalle Evi binası yapım çalışmalarının Eylül ayına kadar tamamlanması hedefleniyor.Ekiplerimiz bir yandan da park alanı içinde çimlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor” dedi.

 

ÇOCUKLARIN İSTEĞİNİ KIRMADI

 

Geçtiğimiz günlerde park alanında incelemelerde bulunan Başkan Akay parktaki çocuklarla sohbet etmiş ve çocukların talebi üzerine parkın yanındaki boş alana futbol sahası ve basketbol sahası yapma sözü vermişti. Belediye Başkanı Vahap Akay’ın talimatı üzerine harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, spor alanı yapım çalışmalarına başladı.

 

BASKETBOL VE FUTBOL SAHALARI YAPILIYOR

 

Bağlık Mahallesi Taziye Evi ve Mahalle Evi Parkı yanında yapımına başlanan spor alanında bir adet futbol sahası ve bir adet de basketbol sahası bulunacağını belirten Akay “ Basketbol ve futbol sahalarımızın beton atma çalışmaları tamamlandı. Direklerin dikilmesi ve tel çitlerin çekilmesinin ardından potalar ve kaleler monte edilecek. Aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanmasının ardından çocuklarımız burada gönüllerince oyun oynayabilecek.Spor alanında yetişkinler için fitness alanı da oluşturulacak ve çalışmalar da Eylül ayına kadar tamamlanacak” diye konuştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10