Yılmaz basın mensuplarını yemekte ağırladı

Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz, 24 Temmuz basın bayramında Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan basın mensupları ile bi

Kapaklı 24.07.2017 21:01:00 0
Yılmaz basın mensuplarını yemekte ağırladı

BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Dün Kapaklı’da bulunan Şanlıurfa İskender Restaurantta öğlen yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelen Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz “ Basın özgürlüğünde sansürün kaldırılmasının 109.yılı olan 24 Temmuz basın gününüz kutlu olsun. Bu vesile ile başta bölgedeki gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarının bu anlamlı ve önemli gününü kutluyoruz. Her türlü şartlara koşullara rağmen, şartlar ne olursa olsun kamuoyunu doğru, dürüst, ilkeli tarafsız bir şekilde bilgilendiren basın mensuplarının yaptıkları iş takdire şayandır. Yaptığınız iş tüm vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Basın mensubu arkadaşlarımız çok zor görev yapıyorsunuz. Bu vesile ile gerek görevi başında şehit ve hayatını kaybetmiş bütün basın mensuplarını minnet ile yad ediyorum. Bölgemizde Tekirdağ ve ülkemizde tüm basın mensuplarına aileleri ile sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum. Görevlerini çok daha iyi ortamlarda yapmalarını gönülden arzu ediyorum” diye konuştu.

 

“ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

Her zaman basının yanında olduklarını kaydeden Yılmaz “ Bölgemizde hiçbir basın mensubu ile sorunumuz olmadığını ve basının her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Basın kamuoyunu doğru, dürüst bir şekilde bilgilendiren, gerektiğinde farklı konularda kamuoyu oluşturarak halkı bilgilendirmeye çalışanlarsınız. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

 

“ZOR GÜNLER YAŞADIK”

 

15 Temmuz’daki kanlı darbe girişiminde basın mensuplarının ülkesini, milletini bayrağını seven herkes gibi ülkesine sahip çıktığını kaydeden Yılmaz “Allah birliğimizi ve beraberliğimizi ülkemizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Ülke olarak 15 Temmuz’da zor günler yaşadık. Basın da tarafsız bir şekilde halkın ve destek verenlerin yanında oldu. 15 Temmuz sürecinde özgürce fikirlerini ortaya koyan ve hür iradesi ile gazetelerde haber yapan tüm basın mensuplarına özellikle teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber /  Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10