Vatandaştan bozuk yol tepkisi

Kapaklı Atatürk Mahallesi Aynur Caddesinde yaşayan vatandaşlar yolların bozuk olmasından dolayı sorumluluk alanı içersinde duyarsız kalan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi.

Kapaklı 25.07.2017 21:14:00 0
Vatandaştan bozuk yol tepkisi

TEPKİ GÖSTERDİLER

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin vaatlerinin üzerinden bir süre geçmesine rağmen vatandaşların en çok şikayetçi oldukları yol konusunda bir adımın atılmaması ‘Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ne iş yapar” dedirtiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait olan caddelerde çalışmaların yapılmadığını kaydeden vatandaşlar bu doğrultuda Büyükşehir’e ait olan caddelerin bir an önce yapılmasını istediler. Yollardaki bozukluklar ve belirli yerlere yapılmayan asfalt nedeniyle türlü sıkıntılar yaşayan vatandaşlar “Yetkilileri göreve çağırıyoruz” diye konuştu.

 

“HİZMET ALAMIYORUZ”

 

Yollarda oluşan çukurlar nedeniyle Atatürk Mahallesi Aynur Caddesinde yürümekte bile güçlük çektiklerini dile getiren vatandaşlar, sokak aralarındaki yolların adeta tarlaya dönmesinden duydukları üzüntüleri ifade ederek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkililerini göreve davet etti. Uzun yıllar önce asfaltlama çalışması yapılan Aynur Caddesindeki yollar, bugün adeta virane haliyle köstebek yuvasını andırıyor. Yoldan geçen araçlar zikzak çizerek, çukurlara girmeden geçmek için yoğun çaba harcarken, 40-50 santimetrelik çukurlar göze çarpıyor.

 

“PENCERE AÇAMIYORUZ”

 

Yol sorunlarının çözümü için defalarca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine müracaat ettiklerini ancak bir çözüm alamadıklarını söyleyen vatandaşlar “ Kapaklı Belediyesine başvurduğumuzda Aynur Caddesinin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin sınırları içinde olduğunu ve projeleri arasında yer aldığı söyleniyor. Yolları görüyorsunuz, Sokaklara araçlarla giremiyoruz. Yoldan geçen araçların fırlattığı taşlar bir çok işyerimize zarar verdi. Yolumuz toz, toprak pencere açamıyoruz. Toz yazın evimizin içersine kadar giriyor. Yetkilerin bize söylediği 'yapılacak, yapacağız' kelimeleri oldu ama ancak yapılmadı. Yapılmayınca bizimde dayanacak gücümüz kalmadı" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10