Sıla Ece Erol'da Milli takım kampına katıldı

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün Türkiye Sıla Ece Erol 6-8 Temmuz tarihlerinde Antalya'da yapılan Türkiye Yıldızlar Taekwando şampiyonasında Türkiye altıncılığını elde etmesiy

26.07.2017 20:53:00 0
Sıla Ece Erol

Taekwando Federasyonun  27-29 Temmuz tarihlerinde Karaman’da gerçekleştireceği Dünya ve Avrupa şampiyonası Milli takım seçmelerine davet edilerek Karaman’a gitti. Sporcu Sıla Ece Erol Milli Takım seçmelerinde başarılı olarak milli takımda yer alacağına inandığını belirtti.

 

“SEÇMELERDEN UMUTLUYUZ”

 

Milli sporcunun antrenörü Vural Ayaz, Dünya ve Avrupa şampiyonası Milli takım seçmelerine Çerkezköy’den Sıla Ece Erol ve Alperen Ayaz’ın çağrılmasından çok mutlu olduklarını ve bu iki sporcunun da geleceklerinin parlak olduğunu ve seçmelerde başarılı olacaklarını kaydetti. Ayaz, sporcularının Milli Takımda yerlerini alacaklarına inandığını belirterek “ Sıla Ece Erol ve Alperen Ayaz, gerçekten kendi yaşıtları ve kilosunda mücadele eden sporcular arasında başarılı çok başarılı bir sporcularımız ve de gelecekleri de çok aydınlık olan sporcularımızdır. Antalya’daki şampiyonada Türkiye birinciliğini son anda kaybederek Türkiye  altıncısı olmasına rağmen o yine bizim  gönlümüzde Türkiye şampiyonu olmuş bir sporcudur.   Taekwando Federasyonumuzun Karaman’da düzenlediği Dünya ve Avrupa şampiyonası seçmelerinde Sıla Ece Erol ve Alperen Ayaz’ın başarılı olacağına ve Milli Takım kadrosunda yer alacağın inancım tamdır.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10