ÇOSB'de futbol ve tenis heyecanı başladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol ve Tenis Turnuvaları başladı. Oldukça heyecanlı

Çerkezköy 26.07.2017 20:54:00 0
ÇOSB

ÇOSB Sosyal Tesislerindeki futbol sahası ve tenis kortlarında oynanan turnuvaya firmalardan da oldukça büyük destek geliyor.

 

MÜTHİŞ MÜCADELER OYNANIYOR

 

Beş ayrı kategoride de yapılan tenis turnuvasında Erkekler kategorisine 18, İleri seviye Erkekler kategorisine 30, bayanlar kategorisine 15, karışık çiftler kategorisine sekiz çift ve çift erkekler kategorisine ise 11 çift katılıyor. Erkekler kategorisinde ilk tur maçlarını kazanan Onur Güner, Can Yılancıoğlu, Ali Hacıali, Gökhan İkizoğlu, Sinan Biryol, Metin Güven, Aydın Kuzualtı, Altuğ Ay, Mete Gezer, Utku İnce, Özhan İnci, Mesut Akçil, Okan Kıvılcım, Engin Baysak, İleri Seviye Erkekler kategorisinde Adem Hiçyılmaz, Kasım Deniz, Akif Özenler, Bayanlar kategorisinde Emine Özcan, Gülçin Yıldız, Perihan Alp, Nuran Akın Taştan, Halide Nur Çoruh  rakiplerini mağlup ederek bir üst tura çıktı.

 

ÇİFTLERDE HEYECAN SÜRÜYOR

 

Karışık çiftler kategorisinde ise Perihan-Erkan Alp yarı finale çıkarken, yarı finaldeki rakibi ise Oktay Karlı-Emine Özcan ile Can-Seçil Yılancıoğlu çiftinin karşılaşmasından galip olan takım olacak. Çeyrek finalin bir diğer karşılaşmasında ise Ali Fetvacı-Nevin Baykal çifti ile Sonay-Ceren çifti, Ercan Dağcı-Gülçin Yıldız çiftli ile Adem-İsmigül Hiçyılmaz çifti karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalardan galip ayrılan takımlar ise yarı finale yükselecek. Çift Erkekler kategorisinde ise Bahattin Mutlu-Mustafa Yılmaz çifti ile Mürsel Mutlu-Oktay Karlı, Timuçin Aydın-Beda Gedikli çifti ile Özgür Yayın-Göktüğ Seyhan çifti, Ercan Dağcı-Ömer Saçlı ve Adem Hiçyılmaz-Tayfun ÖZ çifti çeyrek finale yükseldi.

 

20 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

 

Futbol turnuvasında ise 20 takım mücadele ederken, A Grubu’nda Hattat Traktör, Kluber, Coko-Werk, Hyosung, Emre Tekstil, B Grubu’nda Hema Endüstri, Koçak Farma, Pharmacctive, Deva, Vem İlaç, C Grubu’nda ACT Metal, Almodo, Uğurteks, Akbaş Tekstil, 3 M, Teknovet, Bross. İreks Gıda, Ayhan Tekstil, Öznur Kablo mücadele ediyor.

 

HATTAT TRAKTÖR ÇOK FARKLI

 

Gruplarda ilk hafta karşılaşmaları oynanırken, günün ilk karşılaşmasında Teknovet Futbol Takımı ile Ayhan Tekstil Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Müthiş bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada daha az hata yapan Ayhan Tekstil Futbol Takımı karşılaşmadan 6-4 galip ayrılarak lige galibiyet ile başladı. A Grubunun favori takımları arasında yer alan Hattat Traktör Futbol Takımı ise ilk karşılaşmasında Hyosung Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Hattat Traktör Futbol Takımı rakibini 7-2 mağlup etmesini bildi.

 

ACT METAL’DEN FARKLI TARİFE

 

Şampiyonluğun favorileri arasında yer alan Hema Endüstri Futbol Takımı B Grubu’nda ilk karşılaşmasında Deva Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İki güçlü takımın mücadelesi müthiş bir çekişmeye sahne olurken, son dakikalarda kontrollü bir futbol sergileyen Hema Endüstri Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. C Grubu ilk karşılaşmasında ise ACT Metal Futbol Takımı ile Akbaş Tekstil Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan ve üst üste goller bulan ACT Metal Futbol Takımı karşılaşmadan da 9-1 galip ayrılarak ilk haftanın en farklı galibiyetini aldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10