Karaağaç'a modern parklar yapılıyor

Yemyeşil bir Kapaklı'yı vatandaşlara sunmaya çalışan Kapaklı Belediyesi, Karaağaç Mahallesine iki yeni modern park kazandırıyor.

Kapaklı 26.07.2017 21:08:00 0
Karaağaç

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’nın yeşil ilçe olma yolunda ilerlediğini kaydetti.

 

İKİ PARK YAPILACAK

 

Karaağaç Mahallesine yapılacak olan parklar hakkında bilgilendirme bulunan Kapaklı Belediye Kapaklı Karaağaç Mahallesi Anıl Caddesi ve Şehit Ekrem Demir Caddesi kesişiminde 603 ada park projesinin alanı bin 772 metrekare olup çocuklara özel alan olarak değişik aktivitelerin yer aldığı 586 metrekare oyun alanı, büyüklere yönelik sağlıklı yaşam amacı doğrultusunda, 206 metrekare spor alanı, büfe ve WC’ler yer almaktadır. Açık ve Kapalı dinlenme alanları ile Karaağaç mahallesine özel bir park tasarlanmıştır. Muammer Aksoy Caddesinde yapacağımız modern parkımız ise 5 bin 425 metrekarelik alana kurulacak. Alanda basket sahası, oyun grupları, spor alanları, yürüyüş ve oturma alanları olacak. Parkımızda 150 metrekare spor alanı, 420 metrekare basket sahası, 434 metrekare çocuk alanı, 2 bin 700 metrekare ise yeşil alan olacak” dedi.

 

“MAHALLENİN DEĞERİNİ YÜKSELTECEK”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yapımına başladıkları parkların mahalleler ve ilçenin sosyal alanda gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren Kapaklı’nın daha modern, yaşanır ve gelişen bir ilçe olması için büyük bir çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Mandalı “ Bir yandan ilçemize modern parklar kazandırıyor diğer yandan da sahip olduğumuz parklarımızı revize ederek günümüz koşullarına uygun hale getiriyoruz. Artan göç beraberinde yoğun yapılaşmaya neden oluyor, bizlerde vatandaşımızın bu yoğunluktan uzaklaşarak nefes alabileceği sosyal yaşam alanlarına öncelik veriyoruz. Yapımı devam eden bu parklarımız Karaağaç Mahallemizin değerini yükseltecek, hem de burada bulunan vatandaşlarımıza yeni bir yaşam alanı kavuşturmuş olacağız. İnşallah çok kısa bir sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10