Uyan TESKİ'ye teşekkür etti

Marmararereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Marmaraereğlisi'nde yaşanan çok kuvvetli yağmur yağışında, gösterdiği hassasiyet için TESKİ'ye teşekkür mektubu gönderdi.

Marmara Ereğlisi 28.07.2017 21:04:00 0
Uyan TESKİ

‘’ŞAHSIM VE İLÇEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM’’

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, zorlu geçen bu süre zarfında Marmaraereğlisi ilçesine TESKİ tarafından verilen destek ve yapılan tüm çalışmalar için bir teşekkür mektubu gönderdi. Başkan Uyan’ın TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa’ya gönderdiği teşekkür mektubunda; “18.07.2017 Tarihinde İlçemizde yaşanan afetin ilk anlarından itibaren zaman gözetmeksizin aralıksız göstermiş olduğunuz olağanüstü üstün gayret ve yoğun çalışmalarınızdan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak olmak üzere TESKİ Genel Müdürü Sayın Dr.Şafak Başa ve Genel Müdür Yardımcıları ile İlçemizde görev yapan tüm TESKİ çalışanlarına şahsım ve İlçe Halkı adına teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

‘’TESKİ ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPTI’’

 

TESKİ’den konu ile ilgili yapılan açıklamada ise şöyle denildi, ‘’Yağış esnası ve sonrasında, TESKİ Genel Müdürlüğü ilçe ayrımı gözetmeksizin tüm ilçelerde yapılması gereken, üzerine düşen tüm çalışmaları yaptı. TESKİ çalışmalar sırasında ilçe belediyelerinin ilgili birimleri ile de koordinasyon halinde oldu’’ ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10