ÇOSB Futbol turnuvasında heyecan sürüyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol turnuvasında mücadeleler sürüyor.

30.07.2017 23:55:00 0
ÇOSB Futbol turnuvasında heyecan sürüyor

ÖZNUR KABLO ÇOK FARKLI

 

Turnuvada önceki gün oynanan karşılaşmalarda Vem İlaç Futbol Takımı ile Hema Endüstri Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan 5-4 galip ayrılan Hema Endüstri Futbol Takımı puanını 6 yaptı. C Grubu’nda 3 M Futbol Takımı İLE ACT Metal Futbol Takımı karşılaştı. Rakibi karşısında maça etkili başlayan 3 M Futbol Takımı üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 6-2 galip ayrılmasını bildi. D Grubunda ise Öznür Kablo Futbol Takımı ile Teknovet Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Öznur Futbol Takımı karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

 

HATTAT TRAKTÖR İKİDE İKİ YAPTI

 

A Grubu’nda Emre Tekstil Futbol Takımı ile Hattat Traktör Futbol Takımı üç puan mücadelesi yaptı. İlk haftayı farklı galibiyet ile kapatan Hattat Traktör Futbol Takımı zorlu mücadelenin ardından rakibini 7-3 mağlup etmesini bildi. C Grubu’nda zirve mücadelesi yapan Almodo Futbol Takımı, Akbaş Tekstil Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maça etkili başlayan ve üst üste goller bulan Almodo Futbol Takımı farkı açmasını bildi. Kalan dakikalarda da üstünlüğünü sürdüren Almodo Futbol Takımı karşılaşmadan da 12-4 galip ayrıldı ve oynadığı ikinci karşılaşmadan da galip çıkmasını bildi. D Grubu’nda ise Ayhan Tekstil Futbol Takımı ile Bross Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Ayhan Tekstil kalesinde üç gol görmesine rağmen rakip filelere 5 gol atarak karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildi.

 

HYOSUNG’TAN FARKLI TARİFE

 

İlk karşılaşmasında Hattat Traktör Futbol Takımına mağlup olarak lige kötü başlayan Hyosung Futbol Takımı ikinci maçında Klüber Futbol Takımı ile karşılaşmadı. Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir mücadele ortaya koyan Hyosung Futbol Takımı gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmadan 15-3’lük galibiyet çıkardı. B Grubunda Deva Futbol Takımı ile Koçak Farma Futbol Takımı karşılaşması ise büyük çekişmeye sahne oldu. Rakibine göre daha az hata yapan Koçak Farma Futbol Takımı karşılaşmadan 4-3’lük galibiyet çıkardı.

 

GOL KRALI MUHAMMET ÖZTÜRK

 

Turnuvada A Grubu’nda Hattat Traktör Futbol Takımı, B Grubu’nda Koçak Farma Futbol Takımı, C Grubu’nda Almodo Futbol Takımı ve D Grubu’nda ise Akhan Tekstil Futbol Takımı oynadığı iki karşılaşmayı kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Turnuvada gol krallığında ise attığı on golle Muhammet Öztürk yer alıyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10