Örnek sokak çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilk kez Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak'ta hayata geçirilen Örnek Sokak Projesi çalışmaları, Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak'

Çerkezköy 31.07.2017 00:05:00 0
Örnek sokak çalışmaları sürüyor

“AYDINLATMA ÇALIŞMASI YAPILDI”

 

Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta Örnek Sokak projesinde çalışmaların sona geldiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Ekiplerimiz burada yağmursuyu hattı çektikten sonra içme suyu hattını yeniledi. Elektrik hatlarının da yer altına alınmasının ardından bisiklet yolumuz ve kaldırımlarımız yapıldı. Yolumuzun sıcak asfalt ile kaplanmasının ardından ise aydınlatma çalışması gerçekleştirildi. Bisiklet yolumuzun kauçuk ile kaplanmasının ardından Butçular Sokak’taki çalışmalarımız tamamlanmış olacak” açıklamasında bulundu.

 

“KALDIRIM ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR”

 

Çalışmaların Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak’ta devam ettiğini söyleyen Akay” Fatih Caddemizde kaldırım yapım ve aydınlatma çalışmalarımız devam ederken, yolumuzu sıcak asfalt ile kaplayacağız. Çalışmalar neticesinde Fatih Caddemizde yolumuzun genişliği 12 metre, kaldırımlarımızın genişliği de 7 metre olacak. Makasçı Sokak’ta içme suyu hattı yenilecek. Ekiplerimiz şu anda yağmursuyu hattı ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca TREDAŞ da burada yeraltına yeni bir hat çekti. Daha sonra yolumuzu sıcak asfalt ile kaplayacağız ve sokağımızda aydınlatma çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi. Akay, çalışmaların devamında İnan Sokak’ta ve Cambazlar Sokak’ta örnek sokak çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10