''Adalet yürüyüşümüz Türkiye'nin dinamiklerini yeniden biçimlemiştir''

CHP Parti Meclisi üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, yasama yılının sona ermesiyle bölge ziyaretlerine hız verdi.

Tekirdağ 31.07.2017 20:48:00 0

Ergene ve Çorlu’da vatandaşların sorunlarını dinleyen Yüceer, CHP İlçe yönetimiyle de istişare toplantısında bir araya geldi.   Yeni kurulan Ergene Gençler Birliği Spor kuruluş törenine de iştirak eden Yüceer, Çorlu Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen piknik ve yağlı güreş etkinliğine katıldı.

 

Hafta sonu seçim bölgesinde vatandaşlarla buluşan CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer,  Ergene’de Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel ve ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Adalet Yürüyüşü sonrası yol haritası konusunda görüş alışverişinde bulunan ve Türkiye’nin en demokratik sivil eylemini gerçekleştirdiklerini ifade eden Yüceer, “Artık Türkiye iki ay önceki Türkiye değildir. Adalet Yürüyüşümüz Türkiye’nin dinamiklerini yeniden biçimlemiştir”dedi.

 

‘’AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN DAHA FAZLA DESTEK GÖRMESİ GEREKİYOR’’

 

Ergene Gençler Birliği Spor kuruluş törenine katılan ve Ergeneli Sporculara başarılar dileyen Yüceer burada yaptığı konuşmada “Amatör spor kulüplerinin daha fazla destek görmesi gerekiyor. Sporun hangi dalı olursa olsun amatör bir ruhla hareket etmek, o amatör ruhun kendini ortaya çıkarmasına fırsat vermek başarıya açılan kapının anahtarına sahip olmak demektir” dedi.

 

‘’HOŞGÖRÜ, EŞİTLİK, SAYGI VE ADALET TOPLUMLARIN ÇİMENTOSUDUR’’

 

Ergene’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Çorlu’da, Çorlu Sinoplular Derneğinin düzenlediği piknik ve güreş etkinliğinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Yüceer, “Hoşgörünün yerini horgörü aldığı zaman, eşitliğin yerini eşitsizlik aldığı zaman, saygının yerini ötekileştirmek aldığı zaman ve adaletin yerini adaletsizlik aldığı zaman toplum çözülmeye başlar. Bunlar toplumların çimentosudur.”  İfadelerini kullandı.

 

‘’BU SALDIRIYI SADECE BİR MECZUBUN İŞİ OLARAK GÖRMEK BÜYÜK YANILGIDIR’’

 

Yüceer, Çorlu’da Müjgan ve Mümin Erhan çiftinin oğulları Kerem’in sünnet düğününe katıldı. Sünnet düğünü esnasında Siverek’te Atatürk Heykeline yapılan saldırıyı haber aldığını belirterek şöyle devam etti: “Bu saldırıyı sadece bir meczubun işi olarak görmek büyük bir yanılgıdır. Bu, son yıllarda hız kazanan ve adeta desteklenen laikliğe ve Cumhuriyetimize yönelik saldırıların bir devamıdır. Ve bu zihniyet yıllardır semirtilmektedir” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10