Yurdakul yemek programında basın mensuplarıyla bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanlığı tarafından, önceki akşam 24 Temmuz Basın Bayramı ve Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 109. yıl dönümü dolayısıyla, Malkara'da görev yapan ba

Malkara 1.08.2017 21:25:00 0
Yurdakul yemek programında basın mensuplarıyla bir araya geldi

Gerçekleştirilen yemek programında; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Celal Yılmaz, İsmail Akkaya ve Malkara'da görev yapan Basın mensupları yer aldı.

 

‘’SİZLER BİZİM ELİMİZ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZSINIZ’’

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yapmış olduğu günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; “24 Temmuz akşamı yapılması planlanan basın yemeği, Belediyenin işlerini takip etmek üzere Ankara'da olduğum için yemek programı bu akşama ertelendi. Umuyorum ki Malkara adına hizmet veren belediyenin faaliyetlerinden, sizleri bilgilendirmesinden memnunsunuzdur. Sizler bir nevi bizim elimiz, gözümüz, kulağımızsınız. Sizler aracılığıyla yaptığımız işleri, ihtiyaçlarımızı, taleplerimizi zaman zaman da hemşerilerimizin taleplerini sizlerden öğreniyoruz. İletişim kurmamızda büyük bir özveriyle çalışıyor, büyük bir emek harcıyorsunuz. Bu akşam bizimle burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yaptığı konuşma ve yenilen yemeğin ardından karşılıklı edilen sohbetlerle yemek programı son buldu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10