Çağlayan Sokak'ta çalışmalar devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin muhtelif noktalarında beton yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 2.08.2017 21:44:00 0
Çağlayan Sokak

Şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında çalışmalarını sürdüren ve vatandaşlar tarafından yapılan istek ve şikayetler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, şehri yaşanabilir, daha modern bir kent yapma konusunda çalışmalarının devam edeceği bilgisini verdi.

 

KALDIRIMLAR BASKI DESENLER İLE SÜSLENİYOR

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Çağlayan Sokak’ta bin 400 metrekare baskı beton kaldırım yapımına devam edildiğini ifade eden Akay, “Göreve geldiğimiz günden beri şehrimiz genelinde belirlenen noktalarda beton yol, kaldırım ve istinat duvarı yapım çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallemize bağlı Çağlayan Sokak’ta baskı beton kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor. Dekoratif bordür taşlarının kullanıldığı çalışmalar kapsamında kaldırımlarımız baskı desenler ile süsleniyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10