Söküm çalışmaları başlatıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yeni Kapalı Pazar yeri projesi için söküm çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı

Kapaklı 2.08.2017 21:49:00 0
Söküm çalışmaları başlatıldı

‘’MODERN BİR PAZAR YERİ İNŞAA EDECEĞİZ’’

 

Mevcut Pazar yerinde yapılacak olan yeni Kapalı Modern Pazar yeri için söküm çalışmalarının başladığını ifade eden Akay, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, mevcut pazar yerimizden sökülen malzemelerle daha önce Kızılpınar Mahallemizde hazırladığımız alanda yeni bir Pazar Yeri oluşturacak. Bu sayede hem şehrimize modern bir Pazar Yeri inşa edeceğiz, hem de Kızılpınar Mahallemize yeni bir Kapalı Pazar Yeri kazandırmış olacağız. Bu çerçevede söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından hafriyat çalışmalarına, ardından da yapım çalışmalarına başlanacak” dedi.

 

‘’9 BİN 520 METREKARE KAPALI ALANA SAHİP OLACAK’’

 

210 takvim günü içerisinde yapılması planlanan Modern Pazar Yeri Binası hakkında detaylı bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni Pazar Yeri 9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak. Kapalı Pazar Yeri Alanı’nda, 174 metrekare teras ve toplam 200 araçlık da kapalı ve açık otopark alanı bulunacak. Tek kat tasarlanan Pazar Yeri Binamızın yüksekliği ise 12 metre olacak. 4 adet giriş-çıkış ve 7 adet de yangın çıkışının bulunacağı binamız, engelli vatandaşlarımızın ulaşımına da uyumlu olacak. Binamızın batı cephesinde ise 8 adet balıkçı dükkânı tasarlandı” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10