İranlı dolandırıcılar Kapaklı'da yakalandı

Kapaklı'da apartman önlerinde para bozdurma bahanesiyle yanına yaklaştıkları kişilerden 'Tırnakçılık"  yöntemiyle dolandırıcılık yaptıkları belirlenen iki İran uyruklu kişi,

Kapaklı 2.08.2017 21:50:00 0
İranlı dolandırıcılar Kapaklı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

İstanbul’da birçok tırnakçılık olayına karışıktan sonra Kapaklı ve Çerkezköy’ü mesken tutan İran uyruklu Muhammed Hassan Bagrezaei ile Yaqhoub Niazifar, bir araçla geldikleri İnönü Mahallesi’nde bir apartmanın önünde bulunan görevlinin, el çabukluğu yöntemiyle yaklaşık 2 bin TL’sini alarak kendilerine ait araçlarıyla olay yerinden ayrıldılar. İki şahsın olay yerinden ayrılmasının ardından cebindeki parayı tekrar saymaya çalışan kişi, paraların eksik olduğunu ve dolandırıldığını anladı.

 

29 Temmuz günü gerçekleşen olayın ardından aracın plakasının bildirilmesi üzerine, olayla ilgili soruşturma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın kiralandığını belirledi. Kiralama şirketinden aracı GPRS sistemi ile takibe alan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, şahısları İstanbul’da kıskıvrak yakaladı. İfadeleri alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Muhammed Hassan Bagrezaei ile Yaqhoub Niazifar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10