Balık restorantının açılışı yapıldı

Süleymanpaşa Belediyesi Hürriyet Mahallesi Çağrı Sokak'ta açılan ve deniz ürünleri üzerine hizmet veren Yiğiter Mavi Beyaz Balık Evi'nin açılışı yapıldı.

Süleymanpaşa 6.08.2017 18:58:00 0
Balık restorantının açılışı yapıldı

Açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve çok sayıda davetli katıldı.

 

‘’BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM’’

 

Çandarlı İbrahimzade Caddesi'nde düzenlenen çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Süleymanpaşa'da uzun zamandır arzu edilen ve şehrimiz için ihtiyaç olan modern bir Toptancı Balık Hali yapıyoruz. Bu hal, her anlamda Trakya'nın göz bebeği olacak bir tesis olacak. Tekirdağ, her geçen gün gelişen ve buna bağlı olarak nüfusu artan bir ilimiz. Böyle hızlı gelişen bir şehirde böyle işletmelerin açılması da ihtiyaçların karşılanması açısından çok doğrudur. Tekirdağ'da marka olmuş ve kendini kanıtlamış bu firmanın bu işletme ile de en güzel hizmeti vereceğine inanıyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

‘’KALİTELİ İŞLETMELER ART ARDA AÇILIYOR’’

 

Açılış kurdelesinin kesilmesinden önce bir konuşma yapan Başkan Eşkinat, “Yiğiter Ailesi, balık konusunda Tekirdağ’daki en deneyimli isimlerdendir. Restorana bakınca her detayda işini iyi bilen insanlarla çalıştıkları, işi ehline teslim ettikleri belli oluyor. Hürriyet Mahallesi gelişen bir bölge. Yeni ve kaliteli işletmeler art arda açılıyor. Mavi Beyaz Balık Evi de son derece şık ve kaliteli bir yer olmuş. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyor, bol kazançlar diliyorum,” ifadelerini kullandı. Açılış töreni, konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay'ın açılış kurdelesini kesmesi ile son buldu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10