Açık Hava Sinema Günleri'ne yoğun ilgi

Süleymanpaşa Belediyesi'nin 3 yıldır gerçekleştirdiği sinema günleri başladı. Vatandaşların yoğun katılımına sahne olan film günlerinde, Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı â??

Süleymanpaşa 7.08.2017 20:35:00 0
Açık Hava Sinema Günleri

EYVAH EYVAH VE HOKKABAZ’A YOĞUN İLGİ

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin insanları kaynaştırmak, eski günlerdeki gibi insanları evlerinden çıkarıp açık alanlarda bir arada vakit geçirmesini sağlamak ve açık havada film izleme keyfini yaşatmak amacıyla başlattığı projenin üçüncü yılında, ilk film Cuma günü saat 21.00'de Mutlu Kent Sahil Çay Bahçesi’nde Süleymanpaşalılarla buluştu. Açık hava sinemalarının ilk gününde, ünlü komedyen Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve başrolleri Demet Akbağ ve Özge Borak’la paylaştığı, Hakan Algül’ün yönettiği Eyvah Eyvah filmi Süleymanpaşalıların beğenisine sunuldu. İkinci gün ise yine Türkiye’nin en komik adamı Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı, Ali Taner Baltacıoğlu ile birlikte yönettiği ve başrolünü Mazhar Alanson, Özlem Tekin ve Tuna Orhan’la birlikte üstlendiği Hokkabaz filmi gösterimde yer aldı. İzleyiciler tarafından oldukça beğeni toplayan filmler vatandaşlar, tarafından da yoğun ilgi gördü. Dev ekranın kurulduğu Sahil Dolgu Alanı’nda oturacak yer bulamayan vatandaşlar çimlere yaslanarak, Açık Hava’da film izlemenin keyfini doyasıya yaşadı.

 

HER CUMA VE CUMARTESİ KURULAN DEV EKRANDA ÜCRETSİZ FİLM İZLEYECEKLER

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;’’İnsanları kaynaştırmak, eski günlerdeki gibi insanları evlerinden çıkarıp açık alanlarda bir arada vakit geçirmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Açık Hava Sinema Günleri 2 Eylül’e kadar sürecek. Açık Hava Sinema Geceleri’nde Cuma ve Cumartesi akşamları birbirinden eğlenceli yerli filmlerle açık hava sineması keyfini ücretsiz olarak devam edecek’’ denildi.

 

EN SEVİLEN FİLMLER VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

 

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Dolgu Alanı’nda sahnelenecek birbirinden eğlenceli filmlerle vatandaşları buluşturacak. Mutlu Kent Sahil Çay Bahçesi’nde her Cuma ve Cumartesi günü saat 21.00'de sahnelenecek filmlerin programı ise şu şekilde açıklandı; 11 Ağustos Cuma: Düğün Dernek, 12 Ağustos Cumartesi: Görümce 18 Ağustos Cuma: Hükümet Kadın, 19 Ağustos Cumartesi: Eyvah Eyvah 2, 25 Ağustos Cuma: Hükümet Kadın 2, 26 Ağustos Cumartesi: Düğün Dernek 2, 1 Eylül Cuma: Eyvah Eyvah 3, 2 Eylül Cumartesi: Olanlar Oldu’’

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10