Yıpranan mazgallar tehlike saçıyor!

Çerkezköy Otobüs Terminali giriş ve çıkışlarında bulunan mazgal kapakları bir süre önce yenilenerek etrafının da betonlaşması ile bir süre sorun yaşandı.

Çerkezköy 7.08.2017 20:37:00 0
Yıpranan mazgallar tehlike saçıyor!

Buradan her gün yüzlerce aracın geçmesi mazgal kapaklarını yerinden oynatmasıyla birlikte, mazgallar yerinden fırlamaya başladı. Önceki duruma göre mazgal kapaklarının daha tehlikeli olmaya başlaması otogara giriş-çıkış yapan araç sürücülerinin şikayetine neden olmaya başladı.

 

ACİLEN ÇÖZÜME KAVUŞTURULMASI BEKLENİYOR

 

Çerkezköy Otobüs Terminali giriş ve çıkışında bulunan su gideri üzerindeki demir mazgal kapaklarının yan tarafında, bir süre önce oynamamaları için dökülen betonların kırıldığını belirten sürücüler, kırılan beton nedeniyle mazgalların araç geçişi sırasında aracın mazgal kapaklarını yerinden yukarı kaldırdığını belirtti. Yaklaşık 20-15 santim yukarıya kalkan mazgalların, eski bozuk durumundan çok daha tehlikeli bir duruma geldiğini belirten sürücüler, her an bir mazgal kapağının yerinden fırlamasından ve araçların mazgala sıkışmasından dolayı yaşanacak durumdan endişe ettiklerini ifade ettiler. Sürücüler, Tekirdağ ulaşım Dairesi Otogarlardan sorumlu birim müdürlüğünün bu sorunu acile çözüme kavuşturmasını istediklerini belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10