Şafak Törin dünya evine girdi

Çerkezköy Belediyespor altyapısından yetişen ve Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor'da top koşturan Şafak Törin de evliler kervanına katıldı.

Çerkezköy 7.08.2017 20:38:00 0
Şafak Törin dünya evine girdi

Ebru Temiz ile hayatını birleştiren golcü oyuncu,  futbolculuktaki başarısını iyi bir eş olmakta da göstereceğinden emin olan spor camiası ve takım arkadaşları genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 

BEKARLIĞA VEDA ETTİ

 

Geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor’un Bölgesel Amatör  Lige çıkmasında pay sahibi olan Şafak Törin bekarlığa veda ederek Ebru Temiz ile dünya evine girdi. Çerkezköy Beylice Düğün Salonunda Pazar akşamı gerçekleştirilen düğün töreninde çiftin nikahını ise Çerkezköy Belediyesi evlendirme memuru Fatma Vatan kıyarken, çiftin nikah şahitleri ise yakın arkadaşları Gökhan Küçük, İsmail İnan, Melike Orman ve Betül Sertyamaç yaptı. Düğüne Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem, teknik heyet, yeni ve eski takım arkadaşları, Çerkezköy Belediyespor alt yapısında beraber top koşturduğu arkadaşları, yöneticiler ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Birlikte ilk danslarını eden genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler de genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Çiçeği burnunda çift ve davetliler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Düğünde Aysel-Muzaffer Törin dünürleri Nursel Sabiha-Sami Temiz ile birlikte davetlileri kapıda karşılarken, düğün sırasında tek tek masaları dolaşarak davetliler ile yakından ilgilendi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10