Artık mangallar daha güzel pişecek

Kapaklı'da bulunan ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden olan Kazak Gölü'nde çalışmalar devam ediyor. Kazak Gölü'nü daha modern bir görünüme kavuşturmak için başlatılan çalÄ

Kapaklı 9.08.2017 20:18:00 0
Artık mangallar daha güzel pişecek

‘’BİR SOSYAL ALAN DAHA İLÇEMİZE KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ’’

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı;''İlçemizde nefes alabildiğimiz ve Trakya'mızın göz bebeği olan Kazak gölümüze yenilikler katmaya devam ediyoruz. Doğanın güzelliğini korumak ve vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde mangallarını yapmaları için özel olarak tasarlanmış mangallarımızın montajına başladık. Ayrıca Mithatpaşa Caddesi üzerinde yer alan Çamlık parkımıza da özel olarak hazırlanmış mangallarımızdan koyarak vatandaşlarımızın aileleri birlikte vakitlerini geçirebilecekleri bir sosyal alanı daha ilçemize kazandırmış olacağız'' dedi.

 

KAZAK GÖLÜ’NÜN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

 

Başkan Mandalı açıklamasından devamında şunları ifade etti; ''Kazak gölümüze hep birlikte sahip çıkmalıyız. Vatandaşlarımızın bu yaz aylarında sıkça ziyaret ettiği mesire alanımızda şikayetleri ve talepleri dikkat alarak gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. 2017 yılı sonuna kadar Kazak gölümüzü ihaleye çıkacağız hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. İhalemiz ile birlikte Kazak gölümüzde 2 adet restoran, 2 adet kır kahvesi, 1 adet halı saha, basketbol sahaları, tenis kortları, paintball oyun alanları, kamelyalar, yöresel ürün satış üniteleri, yeni çocuk oyun alanları, bisiklet kiralama üniteleri, bisiklet ve yürüyüş yollarının yapılmasını sağlayacağız. Ayrıca Kazak gölü mesire alanımızın etrafını çevre çiti ile muhafaza ederek daha temiz olmasını ve özel güvenlik görevlilerinin mesire alanımıza giriş-çıkışlarını kontrol ederek denetimine daha özen göstereceğiz'' dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10