Vatandaşların şikayetleri Süleymanpaşa Belediyesi'ni harekete geçirdi

Süleymanpaşa Belediyesi'ne bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle yaz aylarında vatandaşlara ciddi rahatsızlıklar veren larva ve uçkun mücadelesine devam ediyor.

Süleymanpaşa 11.08.2017 20:34:00 0
Vatandaşların şikayetleri Süleymanpaşa Belediyesi

Sağlık ekipleri günün ilk ışıklarıyla başlayan çalışmalarını gece geç saatlere kadar devam ettirirken, her gün 4 ayrı ekibin şehrin dört bir yanında larva ve uçkun ilaçlaması yaptığı belirtildi.

 

Süleymanpaşa Belediyesi sorumluluk alanındaki tüm mahalleleri kapsayan çalışmalarda günün ilk bölümünde larva ve karasineğe yönelik ilaçlama çalışması gerçekleştirilirken havanın kararması ile birlikte ise gece geç saatlere kadar şehir uçkun ve sivrisineğe karşı ilaçlanıyor.

 

ŞİKAYETLER CİDDİ ORANDA AZALDI

 

4 ayrı ekibin program dahilinde yaptığı çalışmaların yanı sıra 1 ekipte gelen şikayetler doğrultusunda ilaçlama çalışması yaparken konu hakkında açıklamalarda bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Halkımızın sağlığı için 4 ekip ile ilaçlama çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllara göre karasinek ve sivrisinek ile ilgili şikayetler ciddi oranda azaldı. Şikayet olduğunda da anında ekiplerimiz rutin programlarının yanı sıra anında müdahale ediyorlar. Mart ayı başında Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan ve düzenli aralıklarla tüm Süleymanpaşa’yı kapsayan çalışmalar ekim ayının sonuna kadar devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10