Albayrak çalışmaları sık sık denetliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her gün aralıksız olarak çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Tekirdağ 11.08.2017 20:46:00 0
Albayrak çalışmaları sık sık denetliyor

Önceki gün Saray ilçesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Albayrak hafta sonu da Süleymanpaşa’da vatandaşlarla bir araya gelmişti. Başkan Albayrak, dün de Tekirdağ’da Barbaros Caddesi'nde yapımı devam eden Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) Yol çalışmalarını inceledi.

 

‘’HAYIRLI OLSUN’’

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın da yer aldığı yol incelemesinde Başkan Kadir Albayrak, yol çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Buradaki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Albayrak, yapılan hizmetin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 

‘’EKİPLERİMİZ MESAİ GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR’’

 

Kentin tamamında altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını hatırlatan Başkan Albayrak, şimdi de büyük bir titizlikle üstyapı çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. Bu kapsamda önemli çalışmalar yapıldığını aktaran Başkan Albayrak, "Altyapı çalışmalarında olduğu gibi, üstyapı çalışmalarını da kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Ekiplerimiz, mesai kavramı gözetmeksizin, aralıksız bir şekilde Tekirdağ'ın tamamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar bittiğinde Tekirdağ bambaşka bir çehreye kavuşmuş olacak. Bütün bu çabalarımız, gelecek nesillere güzel, yaşanabilir bir Tekirdağ bırakmaktır" şeklinde konuştu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10