TEK PARK Çerkezköy'de görevli sayısını 50'ye çıkartıyor

Uzun bir aradan sonra TEKPARK Çerkezköy'de caddelere park eden araçlardan yeniden otopark ücreti almaya başladı.

Çerkezköy 11.08.2017 20:52:00 0
TEK PARK Çerkezköy

Şehiriçinde başlatılan bu uygulama ile trafiğin düzenli olmasına katkı sağladığını belirten TEK PARK Çerkezköy Sorumlusu Şenol Metin uygulamanın önümüzdeki günlerde yeni alınacak personel ile genişletileceğini belirtti.

 

ÇERKEZKÖY’DE UYGULAMA ALANI GENİŞLETİLECEK

 

TEK Park Çerkezköy Sorumlusu Şenol Metin Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy’de bir süredir uygulamayı durduran TEKPARK’ın yaklaşık bir ay önce yeniden caddelere park eden araçlardan otopark ücreti alma uygulamasına başladığını ve uzun bir aradan sonra başlayan bu uygulamanın  eleman sayısı arttıkça genişletileceğini ifade etti. Böylece daha geniş bir alanda hizmet vereceğini söyleyen Metin, şuanda Çerkezköy’de Atatürk Caddesi’nde Köse Sokak girişinden Fatih Caddesi girişi ve İşcan Sokak arasına kadar park ücreti uygulamasının yapıldığı söyledi.  Önümüzdeki günlerde personel sayısının 50’ye çıkarılarak uygulamanın hem Atatürk Caddesi’nde hem Öztrak ve de Uğur Mumcu Caddesi’nde geniş bir alanda yapılacağını belirtti.

 

PARK EDEN ARAÇLARIN ÇIKIŞINI ENGELLEYEN SÜRÜCÜLER POLİSE BİLDİRİLİYOR

 

Şenol Metin, caddelere park eden araçlardan alınan otopark ücreti ile caddelere park eden araçların daha düzgün park ettikleri gibi park ücreti uygulanan yerlerde birçok sürücünün park ücreti vermemek için yolla araç bırakmadığını ifade etti. Metin, bazı duyarsız vatandaşların park eden araçların arkasına dörtlü lambalarını yakıp araçları olduğu yerde bırakarak kaybolmaları nedeniyle park eden sürücülerin çıkışlarını engellediklerini gözlemlediklerini söyledi. Böyle bir durumu park görevlileri gördüğünde bu sürücülere araçlarını park ettirmediklerini ısrarla park etmek isteyenleri de trafik ekiplerine bildirdiklerini belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10