Sokak ortasında silahlı kavga; 1 yaralı

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi 32.Sokakta sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi silahla yaralandı.

Kapaklı 12.08.2017 17:11:00 0
Sokak ortasında silahlı kavga; 1 yaralı

Olay yerinde yapılan incelemede emniyet güçleri 6 adet boş kovan bulurken, olayda yaralanan Sedat F. ise 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Silahlı kavganın yaşandığı alanda bulunan oyun parkında oyun oynayan çocuklara ve yoldan geçen vatandaşlara kurşun isabet etmemesi ise olayın sevindirici tarafı oldu.

 

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

 

İsmetpaşa Mahallesi 32.Sokak’ta meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Saat 17.00 sıralarında 32.Sokakta bulunan parkın yanında Engincan U. ile Sedat F. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sedat F’nin arkadaşı olduğu iddia edilen Engincan U. yanında bulundurduğu silahı çıkartarak Sedat F’ye ateş etmeye başladı. Şahsın silahından çıkan kurşunlar Sedat F’nin bacağına isabet etti. İsabet eden kurşunlar sonucunda Sedat F. yere yığılırken olayı gerçekleştiren şüpheli Engincan U. ve yanında bulunan iki arkadaşı ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Silah sesleri üzerine sokağa çıkan vatandaşlar kanlar içinde yerde yatan bir kişiyi görünce 112 sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerin gelen ekipler yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

6 KOVAN BULUNDU

 

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken kaçan Engincan U. ve iki arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı. Silahla yaralamanın gerçekleştiği noktayı güvenlik şeridiyle kapatan ekipler burada incelemelerde bulundu. İncelemelerde olayda silahtan çıkan altı kovan bulunurken, olay esnasında silahtan çıkan fişeklerden parkta oynayan çocuklara ve yoldan geçen vatandaşlara isabet etmemesi ise olayın sevindirici tarafı oldu. İddiaya göre kavgaya olaya karışan Sedat F.'nin sürekli mahalle halkını taciz ettiği, mahalle sakinleri tarafından ifade edilirken, kavganın da namus davasından kaynaklandığı öğrenildi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10