Gruplarda ikinci maçlar tamamlandı

Çerkezköy Yozgatlılar Derneği tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'daki il ve ilçe derneklerinin katıldığı "Uyuşturucuya Hayır Spora Evet" adı altında futbol turnuvasında ikinci hafta m

Çerkezköy 14.08.2017 20:55:00 0
Gruplarda ikinci maçlar tamamlandı

B GRUBU’NDA ÜÇ MAÇ OYNANDI

Cumartesi akşamı oynanan günün ilk karşılaşmasında Elmalılar ile Kızılpınar Erzurumlular Derneği karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Erzurumlular Derneği karşılaşmadan da 8-3 galip ayrılmasını bildi. Günün ikinci maçında ise Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği ile Uzunhacılılar karşılaştı. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada her iki takımda galibiyet mücadelesi verdi. Karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 sonuçlandı. Günün son maçında ise Çerkezköy Yozgatlılar Derneği ile Havzalılar Derneği mücadele etti. Maçın başından itibaren sağlı sollu ataklarla etkili olan Çerkezköy Yozgatlılar Derneği karşılaşmadan da 5-2 galip ayrılmasını bildi. Turnuvanın 3.gün maçlarında Trabzon Maçka’daki hain terör saldırısında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül unutulmadı ve futbolcular sahaya “Seni Unutmayacağız Eren Bülbül” pankartıyla çıktı ve takdir topladı.

 

EDİRNELİLER ÇOK FARKLI

 

Pazar günü ise A Grubu’nda üç karşılaşma oynandı. Günün ilk karşılaşmasında ise Çerkezköy Samsunlular Derneği ile Çerkezköy Edirneliler Derneği karşı karşıya geldi. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Çerkezköy Edirneliler Futbol Takımı bulduğu golle öne geçmesini bildi. Kalan dakikalarda da rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Edirneliler Derneği karşılaşmadan da 11-3 galip ayrıldı.

 

GÜMÜŞHANELİLER ÇOK FARKLI

 

Günün ikinci karşılaşmasında ise Çerkezköy Kuzey Kafkaslar Derneği ile Sivaslılar Derneği karşı karşıya geldi. Çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan 5-3’lük galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Sivaslılar Derneği üç puan ile ayrılmasını bildi. Günün son maçında ise Gümüşhaneliler Derneği ile Çerkezköy Erzurumlular Derneği mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği karşılaşmadan da 8-3 galip ayrıldı.

 

İKİNCİ HAFTA TAMAMLANDI

 

A Grubunda Çerkezköy Edirneliler Derneği oynadığı iki karşılaşmayı da kazanarak averajla ilk sırada yer aldı. Grupta Gümüşhaneliler Derneği ile Çerkezköy Sivaslılar Derneği de oynadığı iki karşılaşmayı da kazanarak averajla iki ve üçüncü sırada yer aldı. Grupta Kuzey Kafkaslılar Derneği, Çerkezköy Erzurumlular Derneği ve Çerkezköy Samsunlular Derneğinin puanı bulunmuyor. B Grubunda ise Kızılpınar Erzurumlular Derneği altı puanla birinci sırada yer alırken, dört puanı bulunan Uzunhacılılar ikinci sıra yer aldı. Bir galibiyeti bulunan Yozgatlılar ve Havzalılar Derneği üç ve dördüncü sırada yer alırken, bir puanı bulunan Vezirköprülüler Derneği beşinci sırada yer aldı. Oynadığı iki maçıda kaybeden Karaağaç Elmalılar Derneği ise son sırada bulunuyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10