Mustafa Hikmet Uğraş Stadı yenileme çalışmaları sürüyor

Çerkezköy'de amatör spor kulüplerinin karşılaşmalarını oynadıkları Mustafa Hikmet Uğraş Stadı'nda başlatılan bakım-onarım çalışmaları devam ediyor.

14.08.2017 20:56:00 0
Mustafa Hikmet Uğraş Stadı yenileme çalışmaları sürüyor

Stadtaki eksiklerinin tümüyle giderilmesi için çalışmalarını süratle devam ettirdiklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmalar tamamlandıktan sonra da gerekli bakımların, ekipler tarafından devamlı olarak kontrol edileceğini belirtti.

 

BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

 

Yeni sezonda Çerkezköy’ü temsil edecek olan tüm amatör spor kulüplerine başarılar dileyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, yeni stad çalışmaları hakkında da detaylı bilgilendirmede bulundu. Akay; “Spor kulüplerimizin karşılaşmalarını oynayacakları Mustafa Uğraş Stadı’nda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarımız sürüyor. Çalışmalar kapsamında tribündeki demir akşamların tadilatı yapıldı. Tribün demir ve duvarları boyandı. 600 seyirci kapasiteli tribünümüzün tüm koltukları yenilendi” açıklamalarında bulundu.

 

‘’BAY BAYAN ENGELLİ TUVALETİ YAPILACAK’’

 

Mustafa Hikmet Uğraş Stadı içinde Bay, Bayan ve Engelli tuvaleti de yapılacağını sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Soyunma odaları, hakem odası ile gözlemci odasının da bakımı ve boyası yapıldı. Yedek kulübelerindeki koltuklar yenilendi ve bakımları yapıldı. Bunların dışında sahamızın zeminin bakımı da periyodik olarak yapılmaktadır” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10