Kurban Pazarında çadırlar kuruluyor

Pınarça Mahallesi yolu üzerinde geçtiğimiz yıl faaliyete geçirilen Hayvan Satış ve Kesim yerinde hazırlıklar devam ederken, dün itibariyle de çadırlar kurulmaya başlandı.

Çerkezköy 14.08.2017 21:06:00 0
Kurban Pazarında çadırlar kuruluyor

HAYVANLAR GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

 

Kurban Bayramına üç hafta kala Çerkezköy Kurban Pazarı kurulmaya başlandı. Bağlık Mahallesi Pınarça Mahallesi yolu üzerinde bulunan alanda kurulan kurban satış ve kesim yerinde hummalı bir çalışma sürürken, alanı bayrama yetiştirmek için yoğun mesai harcayan görevliler, kurban alanında düzenlemeler yaptı. 120 çadırın kurulacağı alanda hayvan satıcıları küçük ve büyükbaş hayvanların barınabilmesi için ağıl yapımına başlarken, ağılların kurulmasıyla birlikte hayvan satıcıları kurbanlık küçük ve büyükbaş hayvanları görücüye bugün itibariyle çıkarmaya başlayacaklar.

 

“HİJYEN KURALLARINA GÖRE HİZMET VERECEK”

 

Çalışmalar çevresinde kurban kesim yerinin çatısının kapatıldığını kaydeden yetkililer “ Alana yeni bay ve bayan tuvaletleri kuruldu. Yeni su hattının da döşendiği Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde, bayram süresince vatandaşlarımızın olası su kesintilerinde sıkıntı yaşamamaları için bir adet de su deposu yerleştirildi. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde bayram boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10