Süleymanpaşa Belediyesi öğrencilere şehri tanıttı

Süleymanpaşa Belediyesi, bu sene yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte, Namık Kemal Üniversitesi'nde okumaya hak kazanmış üniversite öğrencilerini şehirlerarası otobüs terminalind

Süleymanpaşa 15.08.2017 19:36:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi öğrencilere şehri tanıttı

Şehrin tanıtımının da yapıldığı uygulamada, öğrencilere hem üniversite hayatı hem de Tekirdağ hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri şehre ayak basan öğrencilere ilk bilgilendirmenin ardından Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci İşleri birimine kadar öğrencilerin ulaşımını sağladı.

 

‘’BAŞARILAR DİLERİM’’

 

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından Namık Kemal Üniversitesi’nde eğitim görmeye hak kazanan üniversite öğrencilerine başarılar dileyen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Yaşamımızda önemli yeri olan eğitimin en büyük parçası üniversite için kentimize gelerek Namık Kemal Üniversitesi’nde eğitim görmeye hak kazanan genç kardeşlerime hoş geldin diyorum. Kentin yaşamına ve her gün gelişen Süleymanpaşa'nın gücüne güç katacağınız üniversite eğitiminizde başarılar dilerim’’ ifadelerini kullandı.

 

“ÜNİVERSİTE ŞEHRİYİZ”

 

Süleymanpaşa’nın da artık bir öğrenci şehri olduğunun altını çizen Başkan Eşkinat; “Şehrimizin her geçen gün büyüyen bir üniversitesi var. Biz de bu eksende bir üniversite şehriyiz. Sizin gibi binlerce öğrenci burada okudu, mezun oldu ve hayatlarında yeni bir sayfa açtı. Sizlerde yeni yuvanızda her zaman yanınızda olduğumuzu hissedeceksiniz. Bizlere her zaman hizmet binalarımız, sizin için yaptığımız Ahmet Erensoy Gençlik Merkezimiz ve 0850 450 59 59 nolu çağrı merkezimiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz” Şeklinde konuştu. Öte yandan, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Namık Kemal Üniversitesi Kayıt Danışma Bürosu’nun kayıtlar bitene kadar Süleymanpaşa Otogarında hizmet vereceği öğrenildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10