Çerkezköylüler eğlenceye doyacak

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlediği Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni Pazar günü Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı'nda başlıyor. Vatandaşların 'Yetenek Sizsiniz' programından hatırlay

Çerkezköy 15.08.2017 19:42:00 0
Çerkezköylüler eğlenceye doyacak

ŞÖLEN KONVOY İLE BAŞLAYACAK

 

20 Ağustos Pazar günü düzenlenecek olan Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni’ni etkinlikleri programı ise şu şekilde belirtildi. Saat 18.00’de Belediye binası önünden konvoy yapılacak. Konvoyun Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni etkinliklerin gerçekleştirileceği Kartal Tepe Mesire Alanı’na varmasının ardından Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Toplu Nikah Töreni için başvuruda bulunan çiftlerimizin nikahları kıyılacak.

 

ÜNLÜ ŞOVMEN SAHNE ALACAK

 

Nikahı kıyılan çiftlerden sonra şölen Özel Optimed Hastanesi’nde sünnet olan 256 çocuk için düzenlenecek etkinliklerle devam edeceği belirtildi. Ayrıca program doğrultusunda çeşitli animasyon gösterilerinin gerçekleştirileceği etkinlikte sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verilecek. Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen her yıl Ağustos ayında vatandaşlara eğlenceli anlar yaşatan Toplu Nikah ve Toplu Sünnet Şöleni’nin finalinde ise ‘Yetenek Sizsiniz’ programıyla bir anda şöhrete kavuşan Sefa Doğanay sahneye çıkacak. Daha önce de Çerkezköy’de bir gösteri sunan Sefa Doğanay Stand Up gösterisi ile izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10