Firmalar bayrama hazır Ek seferler oluşturuldu

Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olması nedeniyle Çerkezköy'deki faaliyet gösteren otobüs firmaları bayram tatili beklentisi içinde olduklarını belirttiler.

Çerkezköy 15.08.2017 19:42:00 0
Firmalar bayrama hazır Ek seferler oluşturuldu

Firma yetkilileri bayramlarda özellikle bayrama üç gün kala yoğunluk yaşandığını ve de en yoğun günün ise arife günü olduğunu belirttiler.

 

‘’HER ZAMANKİ GİBİ KESİNTİSİZ HİZMET VERECEĞİZ’’

 

Truva Seyahat Otobüs firması Çerkezköy İşletme Müdürü Necdet Çalışkan “Her zaman bayram seyran demeden halkımıza en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Genelde Dini Bayramlarda ve yılbaşı tatillerinin bazen uzun olduğu dönemlerde vatandaşlarımızın birçoğu hem bu tatil fırsatı değerlendirmek hem de akrabaya, eş ve dostlarıyla birlikte olmak için tatili iyi bir şekilde değerlendirme yoluna gidiyor. Bu yıl Kurban Bayramında da tatilinin en az 10 gün olmasını fırsat bilen vatandaşlar bu zamanı değerlendirmek için ya tatil bölgelerine ya da akrabalarının yanına gidiyorlar. Genelde böyle uzun kurban bayramı tatillerinde uzak il ve ilçelere olmasa da vatandaşlarımız yine yakın il ve ilçelerde bulunan akraba, eş dostlarına gitmeyi tercih ediyorlar. Truva Seyahat olarak her bayramda olduğu gibi bu Kurban bayramında da halkımıza eksiksiz ve kesintisiz hizmet vereceğiz” dedi.

 

‘’BAYRAM HAZIRLIĞIMIZI YAPTIK’’

 

Pamukkale Seyahat Çerkezköy Bölge Müdürü Osman Saçlı da; “Özellikle tatillerin uzun olduğu dönemlerde vatandaşlarımızın talepleri normal günlerdekinden daha yoğun oluyor. Çünkü bayramlarda çoğu zaman tatil süresi uzun olmasından kaynaklanıyor ve bu süreyi de iyi değerlendirmek isteyenler tatillerini daha iyi değerlendirmek için bir taraflara gitmeyi tercih ediyor. Pamukkale Seyahat otobüs firması olarak bizler bayramdan bir iki gün önce yaşanan yoğunluk nedeniyle yolcularımızın mağduriyet yaşamaması için günler öncesi planlamamızı yapıyor ve gerekli önlemimizi alıyoruz. Pamukkale Seyahat olarak biz Kurban bayramı hazırlığımızı yaptık. Firmamızla seyahat edecek vatandaşlarımızın gidip gelecekleri yerlere güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için tedbirlerimizi aldık. Ayrıca yolcu yoğunluğuna göre de ek seferlerimizi hazırladık. Araçlarımız 2016-2017 model olup hepsi tek tek A’dan Z’e kadar her şeyi ile bakımları yapıldı” diye bilgi verdi.

 

YOLCULARIMIZ GÜVENLİ ŞEKİLDE MAĞDUR OLMADAN SEYAHAT EDECEK

 

Pamukkale Seyahat Çerkezköy Bölge Müdürü Osman Saçlı şöyle devam etti; “Bizler için önemli olan müşteri memnuniyetidir. Eğer müşteriyi memnun ederseniz her hangi bir yere gideceği sırada ilk tercihi siz oluyorsunuz. Çerkezköy’de bölgemize hizmet veren otobüs firmaları olarak, vatandaşlarımızı mağdur etmemeye ve müşteri memnuniyetine oldukça özen gösteriyor ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için yarışıyoruz. Kurban bayramında 10 günlük tatilin olması ise yolcu kapasitemizde yaşanacak artış bizleri tabi ki sevindirecek. Ancak dönüşlerde aynı yoğunluk olacağını düşünürsek, dönüşlerde kesinlikle sıkıntı yaşanmayacaktır. Herkes gideceği yere sıkıntısız rahat ve huzurlu bir şekilde ulaşacak” diye konuştu.

 

REZERVASYONLAR SON GÜNE BIRAKILMAMALI

 

Kurban bayramının uzun olması nedeniyle uzak yerlere gidecek olanlar rezervasyonlarını son güne bırakmamalarını da belirten Pamukkale Seyahat Çerkezköy Bölge Müdürü Osman Saçlı; “Özellikle şunu da belirtmek istiyorum. Uzun yola çıkacak olan vatandaşlarımız son günlere kalmadan şimdiden rezervasyon yaptırarak biletlerini alarak yerlerini ayırtsınlar. Bayramlarda son günlerde yaşanan yoğunluk nedeniyle ek seferler konulmasına rağmen bazen yer bulmada zorluklar yaşanıyor. Biz hizmet sektörümüzde kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Özelliklede bayramda uzun yola çıkacak olanlar bayramdan üç dört gün önce yola çıkmalı. Nedeni ise bayrama iki gün kala yollarda trafikte de büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bu nedenle uzak yerlere gidecek olanlar biraz erken giderlerse trafikten de etkilenmeden zamanında gidecekleri yerlere ulaşma imkanları oluyor” diye konuştu.

 

EROĞLU UYARDI!

 

Tokat Ses Seyahat Firması Çerkezköy Bölge Müdürü Erol Eroğlu da, otobüs firmalarının vatandaşa hizmet için var olduklarını ve her zaman en iyi şekilde hizmet vermek içinde özen gösterdiklerini belirtti. Eroğlu; “Yolcu taşımacılığı yapan firmalar olarak bizler her zaman halkımızın rahat ve huzurlu yolculuk yapması için titiz bir çalışma yapıyoruz. Yapmak zorundayız da. Eğer titiz çalışma yapmaz iseniz yolcu bulamazsınız. Bizler halkımıza hizmet için varız. Halkımıza eksiksiz ve kesintisiz hizmet vermek içinde kendi aramızda zaman zaman tatlı bir rekabet yapıyoruz. Bu da bizlere müşteri memnuniyeti olarak geri dönüyor. Her firma gibi bizde Tokat Ses Seyahat olarak, bölge halkımıza en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Müşterinin velinimet olduğunu unutmadan sürdürdüğümüz özverili hizmetimizi Kurban Bayramında da ayni şekilde vereceğiz ve hiçbir vatandaşımızı da mağdur etmeyeceğiz. Talebe göre de ek seferler düzenleyeceğiz” dedi. Erol Eroğlu bayram tatilerinin çoğu zaman uzun olması nedeniyle uzak yere gidecek olanların bazıları otobüs firmalarının dışından işçi servislerinde araçlar tutarak gitmelerinin sakıncalı olduğunu belirtti. Eroğlu, bunların herhangi bir durumda da sorumluluk almadıklarını belirterek kaptı kaçtı araçlara binerek yolculuk yapmamalarını söyledi ve devamlı olarak yolcu taşımacılığı yapan firmalarda her yolcunun koltuk sigortası bulunduğuna da dikkat çekti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10