Zümbül : "50 bin 101 TL gelir elde ettik"

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül düzenlediği toplantısında ramazan ayında şube olarak filtre ve zekat zarfıyla THK olarak 50 bin 101 TL gelir elde ettiklerini kaydetti.

Çerkezköy 16.08.2017 20:29:00 0
Zümbül :

“GEÇEN YILA GÖRE YÜZDE ONLUK BİR ARTIŞ SAĞLADIK”

 

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül Bu yıl ramazan ayında muhtarlara ve okullara dağıttıkları THK Fitre ve Zekat zarflarıyla THK Çerkezköy Şubesi olarak  bir önceki yıla göre yüzde onluk bir artış sağladıklarını kaydederek “ Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında Türk Hava kurumunun filtre ve zekat zarflarını Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Muhtarlıklarımız ile bu iki ilçemizi okullarına dağıtımını yaptık. Bir önceki yıl  THK Çerkezköy Şubesi olarak 38 bin 601 TL elde etmiştik. Bu yıl 2017 Fitre ve Zekat zarflarından yüzde onluk bir artış ile 50 bin 101 bin TL gelir elde ettik. Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi olarak çalışmalarımızı Çerkezköy ve Kapaklı  İlçe Kaymakamlılıklarımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz ve muhtarlıklarımız ile yaptık. Bizlere bu çalışmalarımızda destek veren Çerkezköy ve Kapaklı kaymakamlarımıza ve bu iki ilçe Milli Eğitim müdürlerimize ve yine bu iki ilçe muhtarlıklarımız ile öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize kurumumuz ve şube yönetimimiz adına çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

BİZLERE GÜÇ KATTTILAR

 

Zümbül “ Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi olarak her yıl olduğu gibi 2017 yılı Ramazan ayı Fitre ve Zekat zarfı dağıtımı çalışmalarımızı Çerkezköy ve kapaklı ilçelerinde sürdürdük.Protokol üyeleri bizlere çalışmalarımızda güç verdiler. Özellikle sevgili öğrencilerimizin harçlıklarını Türk Hava Kurumuna severek bağışlamaları büyük bir anlam ifade ediyor. THK Çerkezköy Şube başkanı olarak ve şube yönetimi olarak bu çalışmayı bizler kadar özverili şekilde benimseyen kurumlarımıza ve vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerin bu çalışmalarında her zaman bizlere destek veren  ve çalışmalarımızı halkımıza duyuran basınımıza da teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10