Mandalı:Kesinlikle izin verilmeyecek!

Yaya kaldırımları üzerine araçlarını park ederek vatandaşların geçişini engelleyen sürücülere yönelik, denetimler devam ediyor.

Kapaklı 17.08.2017 19:45:00 0
Mandalı:Kesinlikle izin verilmeyecek!

Kapaklı Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri de ilçe genelinde denetimlerini arttırdı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kararlarının kesin olduğunu söyleyerek, ‘’Kesinlikle izin vermeyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

"CEZA YAZIYORUZ"

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kaldırımların otopark alanı olmadığını hatırlatarak, “Yayalar için yapılan kaldırımlara araç park edilmemesi için sık sık uyarılarda bulunuyoruz. Buna rağmen bazı vatandaşlarımız kaldırımlara park etmekte ısrar ediyorlar. Bizler de mecburen artık ceza yazmak zorunda kalıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

‘’SÜRÜCÜLERİN DE DUYARLI OLMASI GEREKİYOR’’

 

Engelli ve yaya geçiş yerlerine park etmenin yasak olduğunu defalarca sürücülere hatırlattıklarını belirten Belediye Başkanı Mandalı, ‘’Kaldırımdaki araçlar nedeniyle yayalar, yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor. Bu nedenle araç ve yaya trafiği tehlikeye sokuluyor. Bu konuda çok hassasız ve denetimler aralıksız devam edecek. Kaldırım üzerine park eden araç sürücülerinin bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Kaldırım işgali yapan ve kaldırım üzerine park eden araç sahiplerine yasal işlemler uygulanmaya devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmalarını rica ediyorum'' Açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10