THK'dan Toprak'a plaket

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesine yaptığı katkı ve verdiği fikir önerileri için plaketle ödüllendirildi.

Çerkezköy 17.08.2017 19:47:00 0
THK

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Önceki gün düzenlenen programda konuşma gerçekleştiren Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi Başkanı Mustafa Zümbül “ Yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle ilçemizde kurban kesim yerlerinin belirlenmesi konusunda ve kurban derisi toplanması konusunda öneri ve katkıları bize güç kazandırdı. Onun bu öneri ve katkılarını Türk Hava Kurumu Genel Merkezimize ilettik ve çok olumlu karşılandı. Genel merkezimiz Toprak’ın örnek teşkil eden bu tutumu nedeniyle kendine bir plaket gönderdi. Bu plaketin tüm duyarlı vatandaşlarımıza örmek teşkil edeceğini umarak kendisine Genel Başkanımız, Genel Merkez yönetim kurulumuz ve şubemiz adına takdim ediyorum” dedi.

 

“ÖRNEK TEŞKİL EDECEK”

 

Zümbül “ Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak’ın yaptığı çalışmalarda bizlere yeni fikirler önermesi ve çalışmalarımızın daha iyi noktalara ulaşması bakımından çok yararlı oldu. Onun fikir ve önerilerinden istifade ettik ve çalışmalarımıza kendisini de dahil ederek THK Çerkezköy Şubemizin bu yıl önceki yıllara göre Kurban bayramında  çok daha  fazla deri toplayacağına inanıyoruz. Toprak’ın bu fikirleri şubemize maddi ve manevi yönden büyük güç katacağını da belirtmek istiyorum. Hasan Toprak bu tutum ve davranışıyla Türk hava Kurumuna olan sevgisini ispat etti. Çalışmalarımıza bundan böyle kendiside bizzat katılarak katkı ve desteğini sürdürecek olmasından da ayrıca memnunluk duyuyoruz. Bu hareketini de takdirle karşılıyoruz. Toprak’ın bu davranışının tüm duyarlı vatandaşlarımıza da örnek olacağını bir kez daha belirtiyorum” ifadelerini kullandı.

 

“FAYDALI OLABİLDİYSEM KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM”

 

Zümbül’ün ardından konuşan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak “Türk Hava Kurumu Genel Merkezine, THK Çerkezköy Şube Başkanı ve yönetimine fikir ve önerilerimi  benimsemesinden ve şahsımı plaketle ödüllendirmesinden  kendimi son derece mutlu  hissettiğimi ifade etmek istiyorum. Bu anlamlı plaket içinde teşekkür ediyorum. Her zaman Türk Hava Kurumu ile birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışmalar ile THK daha çok kurban derisi kazandıracağımıza da inanıyorum. Özellikle kurban kesim yerlerinde bir çok deri THK’na değil de başka yerlere gidiyor. Bu konuda ülke genelinde sıkıntılar var. Kurban derilerini THK’dan başka yere vermeyin. THK verdiğiniz kurban derilerini teslim ettiğinizde sizlere makbuz veriliyor. Ama başka yerler verdiğinizde ne olduğu belli değil. Ve kime gidiyor ne oluyor kimse sorgulamıyor. Ama THK verdiğinizde bu deriler sivil havacılığımızın gelişmesine büyük katkı sağlıyor. İşte kurban derilerin esas ulaşacağı yer Türk Hava Kurumudur.  İşte bu nedenle Kurban kesenler derilerini kendileri THK teslim etmeli ya da güvendikleri kişiler vasıtasıyla THK verilmesini sağlamalıdır” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10