Grubumuz belli oldu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'un rakipleri belli oldu. Temcimiz 12.grupta mücadele ederken, grubunda Edirne'den iki, Kırklareli'nden bir, Tekirdağ'dan bir,

18.08.2017 18:59:00 0
Grubumuz belli oldu

TOPLANTI YAPILDI

 

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez Başkanlığında toplanan Amatör İşler İcra Kurulu 2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi. Genel Başkan Ali Düşmez başkanlığında yapılan Amatör İşler İcra Kurulu toplantısına Genel Başkan Yardımcıları Fahrettin Eserdi, Burhan Cahit Erdem, Kadri Yatkın, Ali Gülleri, Remzi Ay ve Şener Aydın, TFF Yönetim Kurulu üyesi Bayram Yüksel, Tesisler Kurulu Sekreteri Selahattin Çodur, TASKK Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Albunar, TASKK Hakla İlişkiler Sekreteri Ali M. Tanrıyaşükür katıldı. Toplantıda 2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig grupları belirlendi. Ayrıca İstanbul ilinin hukukta bulunan bir dosyası nedeniyle TFF Yönetim Kurulunun vereceği karar neticesinde 13 takımdan oluşan 9. Grup 14 takım olarak düzenlenebileceği belirtildi.

 

13 TAKIM YER ALIYOR

 

2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig maçları 23-24 Eylül tarihlerinde başlayacak. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamladıktan sonra 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazanan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un rakipleri belli oldu. Temsilcimiz bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de 12 grupta yer alacak. Tekirdağ temsilcisi Çorluspor’un da yer aldığı grupta Edirnespor, Uzunköprüspor, Lüleburgazspor, Yalova Kadıköyspor, Yalova Altınova Belediyespor, Çanakkale Bigaspor, Çanakkale Çanspor ve İstanbul grubundan gelecek dört takım yer alıyor. Öte yandan grupta mücadele edecek dört İstanbul takımı ise 25 Ağustos’ta çekilecek kuranın ardından belli olacak.

 

“İDDİALI BİR EKİP KURDUK”

 

Kura çekimini değerlendiren 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Çekilen kuranın ardından grubumuz belli oldu. Bu sezon Trakya takımlarının yanı sıra Yalova’dan, Çanakkale’den ve İstanbul’dan rakiplerimiz olacak. Bu sezon iddialı bir ekip kurarak grupta şampiyonluk hedefliyoruz. Bu yönde de transferlerimizi gerçekleştirdik. Bütün takımlara yeni sezon öncesi başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

“10 EYLÜL’DE YENİ SEZON AÇILIŞIMIZ VAR”

 

Yeni sezon hazırlıklarına Kartepe’de devam ettiklerini kaydeden Çolakoğlu “ 15 Ağustos’ta başlayan Kartepe kampı aralıksız bir şekilde sürüyor. Günde çift devam eden antrenmanlar neşeli bir şekilde devam ediyor. İzinli olan altı oyuncumuz bugün itibariyle kampa katıldılar. 30 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampta beş hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. 10 Eylül’de de yeni sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10