Akman: Öğrencilerimizi yetiştirme kurslarına bekliyoruz

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman,  dershanelerin kapanmasıyla birlikte üniversiteye hazırlık kurslarıyla ilgili, soruna çözüm amaçlı Halk Eğitim Merkezlerinde açılan yetiştirm

Çerkezköy 18.08.2017 19:56:00 0
Akman: Öğrencilerimizi yetiştirme kurslarına bekliyoruz

“İKİ YILDIR ÜCRETSİZ VERİYORUZ”

 

Halk Eğitim Merkezinin mezun ve açık lise son sınıf öğrencilerine yönelik bu kursları iki yıldır verdiğini kaydeden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman “ Veliler için önemli bir masraf teşkil eden üniversiteye hazırlık kursları Halk Eğitimi merkezimizde ücretsizdir. Kadrolu öğretmenlerimiz ve alanında dershane tecrübesi olan, istekli öğretmenlerden oluşan kadromuzla hizmet vermekteyiz. 2 yıldır yoğun ilgi gören kurslarımız öğrencilerin alanlarına göre; sayısal,eşit ağırlık ve sözel sınıflarıyla öğrencilerin tercih edeceği bölümler için hazırlanmasına olanak sağlanmıştır” diye konuştu.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİLER”

 

Akman “ 2017 öğretim yılında 92 öğrencimiz lisans programlarına, 22 öğrenci ön lisans programlarına yerleşmişlerdir.  Üniversiteye yerleşmesinde 1 Tıp Fakültesi, 1 Eczacılık Fakültesi , 3 Mimarlık Fakültesi,  19  Mühendislik Fakültesi ,  21 Öğretmenlik Fakültesi ,  5 İlahiyat Fakültesi, 7 Sosyoloji  Fakültesi  ve Psikoloji Fakültesi,  17 işletme ve kamu yönetimi Fakültesi, 10 Uluslar arası ilişkiler Fakültesi, 6 Kamu Yönetimi Fakültelerine, 22 öğrencimiz Ön lisans programlarına yerleşmişlerdir. Bu yılda mezun ve açık lise son sınıf öğrencilerini merkezimizdeki yetiştirme kurslarına beklemekteyiz. Kurslarımız ücretsiz olup, gündüz ve akşamları yapılmaktadır. Başvuruların 15 Eylül’e kadar İstasyon Mahallesindeki merkezimize yapılması gerekmektedir” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10