Temsilcilerimiz C Grubu'nda yer aldı

Tekirdağ 1.Amatör Kümede gruplar belli olurken, bu sezon ligde 25 takım mücadele edecek. Temsilcilerimiz Çerkezgücüspor, Kızılpınarspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ligde C Grubu'nda mücadele verecek.

20.08.2017 19:16:00 0
Temsilcilerimiz C Grubu

17 Eylül Pazar günü başlayacak olan Tekirdağ 1.Amatör Küme’de temsilcilerimiz Çerkezgücüspor, Kızılpınarspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor C Grubunda mücadele verecek. Temsilcilerimizin yanı sıra grupta Kırkgöz Gençlik ve Spor Kulübü, Büyükyoncalıspor, Tekirdağ Marmaraspor, Ergene Belediyespor ve Çukuryurtspor mücadele edecek. Grupta ilk hafta temsilcimiz Kızılpınarspor evinde Kırkgöz Gençlikspor’u konuk edecek. Büyükyoncalıspor ise evinde temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u konuk ederken, Tekirdağ Marmaraspor ise evinde Çerkezgücüspor’u konuk edecek. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Ergene Belediyespor ile Çukuryurtspor karşı karşıya gelecek.

 

A GRUBU’NDA SEKİZ TAKIM VAR

 

8 Takımın mücadele ettiği A Grubu’nda Kozyörükspor, Tekirdağ Kartalspor, Akçeşmespor, Eriklice Zeytinspor, Hayrabolu Belediye Gençlikspor, Kumbağspor, 100.Yılspor, Müreftespor şampiyonluk mücadelesi verecek. Grupta ilk hafta maçlarında Akçeşmespor ile Tekirdağ Kartalspor, Eriklice Zeytinspor ile Kozyörükspor, Hayrabolu Belediye Gençlikspor ile 100.Yılspor, Kumbağspor ile Müreftespor karşı karşıya gelecek.

 

ÇORLUSPOR B GRUBU’NDA

 

B Grubu’nda ise Çorluspor, Misinlispor, Kaptan Barbarosspor, Hürriyet Yıldız Gençlikspor, Vakıflar Güvenspor, Sağlıkspor, Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor, Büyük Çınarlıspor ve Çorlu Balkanspor mücadele edecek. İlk hafta maçlarında geçen sezon Süper Amatör Ligden bir alt lige düşen Büyük Çınarlıspor evinde Çorluspor’u konuk edecek. Çorlu Trakya Balkanspor’un bay geçtiği haftada Misinlispor ile Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor, Sağlıkspor ile Kaptan Barbarosspor, Hürriyet Yıldız Gençlikspor ile Vakıflar Güvenspor karşı karşıya gelecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10