Töre Hukuk-Danışmanlık Kapaklı'da açıldı

Avukatlar Avşin Hatipoğlu ve İlyas Karahan'ın sahip olduğu Töre Hukuk-Danışmanlık bürosunun açılışı önceki gün gerçekleştirildi.

Kapaklı 20.08.2017 19:23:00 0
Töre Hukuk-Danışmanlık Kapaklı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi Erbay Plaza üçüncü katta hizmete başlayan Töre Hukuk-Danışmanlık bürosunun açılışına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Eski Belediye Başkanı Özkan Yücel, MHP Kapaklı Eski İlçe Başkanı Hayri Varol, Kapaklı Belediyesi Eski Meclis Üyesi İrfan Demir ve Havzalılar Derneği Başkanı Zarif Çavdar, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, siyasiler, İlyas Karahan’ın ailesi, yakın dostları, meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

İşyerinin açılış kurdelesini Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı keserken, açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.  Açılışta konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer “ Avukat olan kardeşlerimizin hayata geçirmiş olduğu hukuk bürosunun açılışı bizleri çok mutlu etmiştir. Kendilerine hayırlı olmasını temenni eder bol kazançlar dilerim” dedi.

 

Ayrıca açılışa uzaktan ve yakından gelen herkese teşekkür eden Avşin Hatipoğlu ve İlyas Karahan topluma katkı sunacak işler yapacaklarını, tecrübeleri ile birlikte bölgeye hizmet edeceklerini söyledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10