Kapaklı'da asayiş ve terör uygulaması

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekipleri Kapaklı-Saray yolu üzeri Yıldızkent kavşağı üzerinde asayiş ve terör uygulaması yaptı.

Kapaklı 20.08.2017 19:28:00 0
Kapaklı

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı uygulamalarda şüpheli görülen araçlar durdurularak şahısların GBT sorguları yapılırken, uygulamaların değişik bölgelerde eş zamanlı devam edeceği kaydedildi.

 

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

 

Asayiş ve Trafik uygulamasında durdurulan araçlar ve motosikletlerde belge ve araç kontrolünün yanı sıra sürücülerin GBT’lerine de (Genel Bilgi Toplama) bakıldı. Belgeleri eksik olan araçlara para cezası kesilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan motosikletler de yapılan cezai işlemlerin ardından bağlanarak Yedi Emin Parkı’na kaldırıldı. Yıldızkent kavşağında yapılan uygulamada 50’ye yakın aracın kontrolü gerçekleştirilirken, yapılan kontrollerde eksiklikleri tespit edilen araçlara cezai işlem uygulandı.

 

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

 

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamaların sıklıkla devam edeceğini kaydetti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10