Geleneksel sünnet şöleni dolu dolu geçti

Kapaklı Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği 13. Sünnet Şöleni etkinlikleri bu yıl dolu dolu geçti.

Kapaklı 20.08.2017 19:30:00 0
Geleneksel sünnet şöleni dolu dolu geçti

Şölenin ilk günü yapılan araç konvoyu ve gösterilerin ardından ikinci gününde ünlü sanatçı Şevval Sam dinleyicilere müzik ziyafeti sunarken, şölenin son gününde ise yağlı güreş yarışmaları ile izleyicilere seyir zevki yüksek müsabakalar sunuldu.

 

ARAÇ KONVOYLARI OLUŞTURULDU

 

Geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni'nin bu yıl 13'ncüsü düzenlendi. 256 çocuğun Kapaklı Belediyesi tarafından sünnet ettirildiği şölenin ilk günü Kapaklı'da uzun araç konvoyları oluşturuldu. Kapaklı'nın bir çok noktasını turlayan araç konvoyu daha sonra belediye meydanında bir araya geldi. Burada sünnet ettirilen çocuklar için bir dizi etkinlikler düzenlenirken, şölene Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve birçok STK yöneticisi ve üyeleri de katıldı.

 

ŞEVVAL SAM ŞENLİĞE DAMGA VURDU

 

Şölenin ikinci gününde ise Çerkezköylü şarkıcı Emrah Meloğlu’nun ardından ünlü şarkıcı Şevval Sam, şenliğe damga vurdu. Binlerce kişinin katıldığı konserde saatlerce sahnede kalan ünlü sanatçı, dinleyicilerin kulaklarının pasını silerken, konser sonrası Başkan Mandalı, ünlü sanatçıya katılımdan dolayı plaket ve çiçek takdim etti. Konser öncesi konuşan Mandalı, Kapaklı Belediyesi'nin hizmetlerine devam edeceğini vurguladı.

 

YAĞLI GÜREŞLER NEFESLERİ KESTİ

 

Son gün ise birçok branşta yağlı güreş müsabakaları düzenlendi. Yağlı güreşlere protokol üyelerinin yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili PM Üyesi Candan Yüceer de katıldı. Kıran kırana geçen müsabakalarda izleyicilerin uzun süre alkış tuttuğu karşılaşmalarda heyecan dorukta olurken, Kazakgölü mesire alanında düzenlenen yağlı güreşlere Kapaklı halkı yoğun ilgi gösterdi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10