Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Güneş tutulmaları yıllar boyu insanlar tarafından tartışılmış kimi zaman depremin habercisi, kimi zaman bir felaket olarak algılanmıştır. Uzman astrologlara göre ise Güneş Tutulması bir döngünÃ?

21.08.2017 18:08:00 0
Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek?

BEKARLARA MUTLULUK VAAT EDİYOR

Bugün Türkiye saati ile 19.00'da gerçekleşmesi planlanan Güneş Tutulması ne yazık ki ülkemizden izlenemeyecek. Uzman Asrologlar ise sadece Kuzey Amerika'nın birkaç eyaletinden izlenebilecek tutulma için tüm insanlığı etkileyeceğini söylüyorlar. Uzmanlara göre, ''Bu tutulma hedeflerinizi tamamlamak ve iddialı yeni kişisel veya mesleki hedeflerinizi belirleyebilmek için size güçlü bir cesaret verecektir. Tutulma anında haritada koç burcunun yükselmesi özellikle aşk ve ilişkilerden yana artık daha fazla mutlu olmak isteyeceğimizin mesajını veriyor. Bekâr olanlar için harika mutluluklar vaat ederken, evli olanlar için daha zorlu geçecek diyebiliriz. Çünkü daha fazla değer görmeyi ve ilişkilerindeki tutkuyu sorgulayacakları bir zaman dilimi. Aynı zamanda bir kısım aşık olmak isterken diğer kısım evlat sahibi olmanın ilişkilerini yoluna koyacağını düşünüp bu sorumlulukları üzerlerine almak isteyebilirler. İlişkiniz oturmamış bir ilişki ise bunu çocukla kurtarmayı düşünmeyin. Ayrıca çocuklarınız var ise onlarla ile ilgili güzel gelişmeler yakalayabileceksiniz'' diyorlar.

OLUMSUZ DÜŞÜNCELER BİTECEK

Uzmanlara göre bu akşam gerçekleşecek güneş tutulması ile birlikte, ''Aşk ilişkilerinde rayına oturmayan konular kendini bulacak. Ayrıca yıpranmış ilişkilere de mücadele gücü getirecek. Fakat diğer taraftan da aldatma ve aldatılma olaylarında artış yaşanabilir. Bu tür hususlarda farkındalık sahibi iseniz daha sağlıklı bir dönem atlatırsınız.Sosyal çevre baskısına karşı özgürlüğümüzü yaşamak isteyeceğimiz aşk ilişkileri de gündemde olacak. Özgürlük temalı ilişkiler ve kadınların bu konuda risk alabildiği ilişki modelleri ile karşılaşacağız. Hayatımız ilişkiler yoluyla dönüşmek zorunda kalacak ve ilişkilere bakış açımızı değiştirerek yol almak isteyeceğiz.Eski ilişkinizden haber alıp yeni bir ilişkiye yelken açtığını öğrenebilirsiniz.Çünkü artık bilinç olarak yenilik kalıplarına dönüş yapmayı tercih edeceğiz.Satürn hızlı ve yeni başlangıçlara destek verecek. Bu yenilikler sanki bu sefer aklımıza da yatacak gibi de duruyor. Bunlar eski ilişkiler ve eskiye dair duygusal beklentileri de rafa kaldıracak içsel gücü bize hissettirecek. Yeni ilişkileri başlatmak için hem duygusal hem mantıksal geçerli sebeplerimiz olacak. Kendimizi daha rahat ikna edebileceğiz''

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10