Mahalleye polis yağdı

Türkiye'de uyuşturucu kullanımına karşı yapılan operasyonlar aralıksız devam ederken, Çerkezköy'de uyuşturucu kullanımının yoğun olarak arttığı Bağlık Mahallesi Kümeevlere de ekipler opera

Çerkezköy 22.08.2017 14:36:00 0
Mahalleye polis yağdı

Sağanak yağmur altında dün öğlen saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda 80’e yakın polis ekibi yer aldı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyona Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Adresi belirlenen on evde titiz bir çalışma gerçekleştiren ekipler daha önceden haklarında arama kararı bulunan 8 şahsı da kelepçeleyerek gözaltına aldı.

Operasyonda çok sayıda içime hazır bonzai ile bir adresten de ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

 

EVLER DİDİK DİDİK ARANDI

 

Son zamanlarda uyuşturucu tacirlerinin mesken tuttuğu Çerkezköy'e bağlı Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkiinde dün saat 13.00 sularında başlayan operasyon yaklaşık 2 saat sürdü. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Özel Hareket ekipleri, Tekirdağ Çevik Kuvvet ekipleri tarafından düzenlenen operasyona Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Yaklaşık 80 polisin görev aldığı operasyonda özellikle bölgede tespit edilen 10 ev didik didik arandı.

 

SEKİZ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Operasyonda polisler mahallenin giriş ve çıkışını kapatırken, mahallede bulunan kahvehanelerde GBT sorgulaması gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda haklarında arama kararı bulunan 8 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin bazılarının üzerinde ve evlerinde ise bir miktar uyuşturucu madde çıktı.

 

Yoğun yağış altında gerçekleştirilen operasyonda bir adresten ruhsatsız tüfek ele geçirilirken, gözaltına alınan 8 şüpheli sağlık kontrollerinin altından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA - Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10