Albayrak, Çerkezköy OSB'deki fabrikaları gezdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bazı fabrikalara ziyarette bulundu.

Çerkezköy 22.08.2017 19:28:00 0
Albayrak, Çerkezköy OSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan SAREKS Ambalaj, Öznur Kablo ve Koçak Farma San. ve Tic. AŞ’ye ziyaret gerçekleştiren Albayrak, ilçede böylesine güçlü bir sanayiye sahip olmanın Büyükşehir Belediyesi için de son derece önemli olduğunu vurguladı. Albayrak ziyareti sırasında, SAREKS Ambalaj Direktörü Şemi Haviyo Teknik Müdür Hakan Ayla, İnsan Kaynakları Müdürü Oktay Tekeş, Öznur Kablo Fabrika Müdürü Oktay Balarısı ve Koçak Farma’nın Genel Müdürü Ender Koçak ile görüşerek bilgi alışverişinde bulundu.

 

‘’HEM İSTİHDAM HEM DE KENTİMİZİN KALKINMASI AÇISINDAN SON DERECE ÖNEMLİ’’

 

Fabrikaların üretim alanlarını gezip yetkililerden konu ile ilgili bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, güçlü bir sanayiye sahip olmanın Büyükşehir Belediyesinin önemli vizyonlarından biri olduğunu belirterek, “Tekirdağ, her geçen gün işverenler için cazibe merkezi haline geliyor. Bu durum hem istihdam hem de kentimizin kalkınması açısından büyük önem arz etmektedir” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10