Kapaklı'ya Çinli gelin

İnternet üzerinde 4.5 yıl önce tanıştığı Çinli Tıng Tıng Zheng ile evlilik kararı alan Kapaklılı Cengiz Alcan önceki gün düzenlenen nikah töreniyle evliliğe ilk adımını attı.

Kapaklı 22.08.2017 19:30:00 0
Kapaklı

4.5 YIL ÖNCE TANIŞTILAR

 

İnternet üzerinden ithalat ve ihracat işiyle uğraşan Cengiz Alcan, Çinde bir mağazada müdürlük yapan Çinli Tıng Tıng Zheng ile 4.5 yıl önce internet üzerinde tanıştı. İş için daha önceden iletişim halinde olan ikilinin arkadaşlıkları aşka dönüştü. Kısa bir süre sonra Çinli gelinin ailesi ile tanışan Cengiz Alcan, niyetinin ciddi olduğunu bildirdi. Daha sonra Tıng Tıng Zheng ile Türkiye’ye gelerek ailesi ile tanıştıran Cengiz Alcan Çinli Tıng Tıng Zheng ile evlilik kararı aldılar. Çift önceki gün Kapaklı Nikah salonunda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kıydığı nikah ile evliliğe ilk adımı attılar.

 

NİKAHI MANDALI KIYDI

 

Nikah töreninde bir konuşma gerçekleştiren Mandalı, Zheng ve Alcan çiftine mutluluklar diledi. Mandalı; ‘’Bugün belediyemiz nikah salonunda uzak doğudan gelinimiz vardı. Çin Halk Cumhuriyetinden Tıng Tıng Zheng ile Cengiz Alcan kardeşimizin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldum. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

DÜĞÜNLERİ CUMARTESİ GÜNÜ

 

Nikahın ardından konuşan Cengiz Alcan; “ İnternet üzerinden ithalat ve ihracat işiyle uğraşırken bir mağazada müdürlük yapan Tıng Tıng Zheng ile 4.5 yıl önce tanıştım. Sattığım ürünlerle kendisi ilgilendiği için arkadaşlığımız kısa bir süre içinde aşka dönüştü. Aileler ile tanıştıktan sonra evlilik kararı aldık. Bugünde nikah kıyarak evliliğe ilk adımı attık. Cumartesi günü ise Kapaklı’da düzenlenecek düğün töreni ile dünya evine gireceğiz. Çin’de Şubat ayında bir düğün yapmayı düşünüyoruz. Eşim ile birlikte Çin’de bijuteri dükkanı açtık. Düğünden sonra orada yaşayacağız” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10