Ak Parti'den Emniyet Müdürü Kurtoğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öge ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Serdar Kurtoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bul

Çerkezköy 22.08.2017 19:30:00 0
Ak Parti

“HAYIRLI OLSUN”

 

Batman İl Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkan eski Emniyet Müdürü Murat Ogan’ın yerine Şarköy’den Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Serdar Kurtoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri Kurtoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge “ Yeni görevinizin hayırlı olsun demek için bugün AK Parti Yürütme Kurulu üyelerimizle birlikte sizleri ziyaret etmek istedik. Sizleri evinizde gibi hissettirmek istedik. Yeni göreviniz tekrardan hayırlı olsun, Allah yardımcınız olsun” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Ziyaretten ötürü AK Partililere teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu “Çerkezköy’e yabancı değilim. Daha önce iki yıl Çorlu’da, bir yıl Saray’da, beş yılda Şarköy’de olmak üzere sekiz yıldır Tekirdağ’dayım. Trakyalız ve Trakya damadıyım. Kayınpederim geçmiş yıllarda burada Yünsa fabrikasında çalışmıştı ve bizlere de buraları anlatıyordu. Yabancı olmadığımız yere geldik. Bölgeyi tanıyorum ve Çerkezköy ile bizim için hayırlısı olur. Eski Emniyet Müdürümüz Murat Ogan’ın yaptığı güzel işyeri aynı şekilde devam ettiririz. Her şey Çerkezköy için. Var gücümüzle Çerkezköy için elimizden geleni arkadaşlarımızla birlikte yapacağız” dedi.

 

“EN BÜYÜK İKİNCİ İLÇESİDİR”

 

Çerkezköy’ün sanayi kenti olduğunu kaydeden Abdullah Öge “ Çerkezköy Türkiye’nin ciddi manada sanayi kentlerinden birisidir. Sanayi yönünden Türkiye’de ilk üçe giren bir ilçedir. Çerkezköy İstanbul’un bir ilçesi gibidir. Çünkü Tekirdağ’ın diğer ilçelerine nazaran, burası İstanbul merkezli firmalardan dolayı ve İstanbul’a yakın olmasından dolayı böyle bir durum vardır. Çerkezköy nüfus artış oranıyla Türkiye’nin en büyük ikinci ilçesidir” açıklamasında bulundu.

 

“ÇERKEZKÖY HEPİMİZİNDİR”

 

Öge “ Öncelikle 15 Temmuz sürecinde Türkiye genelinde olduğu gibi emniyet teşkilatımız milletine ve devletine cefakarca yanında olmasından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Millet ve devlet ile bir arada olan emniyet teşkilatımız ile gurur duyuyoruz. İçlerine sızmış bazı hainlerden dolayı askerimizde vatanın milletinin yanında olmuşlardır. Askerimizin milletin bağlılığına zarar vermeyeceğine inanıyorum. Çerkezköy’de insanlarımız bu bilinçle ve hareketle yola çıkarsa emniyet teşkilatımıza yardımcı olur ve emniyetimizin de eli rahatlar. Çerkezköylüler olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Evin çatısı altında birlikteyiz. Çerkezköy ise hepimizindir. 81 ilden gelen insanlarımızla birlikte bu gemide yürüyoruz” diye konuştu.

 

“AİLELERİN ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR”

 

Son dönemlerde ülke genelinde olduğu gibi Trakya bölgesinde de uyuşturucu kullanımının arttığını kaydeden Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu “ Gözlemlediğimiz kadarıyla Çerkezköy’de de bu sıkıntılar baş gösteriyor. Zamanında Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüyle yapılan ortak çalışmalarla birlikte güzel çalışmalar yapılmış. Çocuklarımıza büyüklerinin sahip çıkması gerekiyor. Her zaman çocuklarımıza sahip çıkmakta fayda vardır. Sanayi kenti olan Çerkezköy’de anne ve babalar çalıştığı için çocuğunun okulda neler yaptığını, gece dışarıda neler yaptığını göremiyor. Ailelerin çocuklarını iyi bir şekilde takip etmesi gerekiyor. Ailelerin çocuklara sahip çıkmasında eksiklik görüyorum. Bu eksikliklerden dolayı sorunlar oluşuyor. Uyuşturucu ile mücadelede ailenin büyük önem olduğunu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

 

“AİLENİN ÖNEMİ BÜYÜK”

 

Uyuşturucu ile mücadelede ailenin öneminden bahseden Abdullah Öge “ Ailelerin çocuklarını küçük yaştan itibaren takip etmesi gerekiyor. Ayrıca negatif uyuşturucu reklamlarının yapılmaması gerekiyor. Gençler merak ediyorlar. Bununla ilgili Çerkezköy’de gerek emniyetin, gerek partilerin gerekse sivil toplum kuruluşlarının ciddi manada çalışmaları var” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10