Eşkinat, mühendis odası başkanları ile bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, mühendis odaları başkanları ile bir araya geldi. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıda, Süleymanpaşa'nın sorunları konuşuldu.

Süleymanpaşa 23.08.2017 19:30:00 0
Eşkinat, mühendis odası başkanları ile bir araya geldi

Toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Tekirdağ Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Tanrıöver, Makina Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Güral, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Osman Taşseten, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Tamer Özdemir, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Polat ve Harita Mühendisleri Odası Başkanı Adnan Erdoğan katıldı.

 

‘’BAŞKANLARIMIZ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYUYOR’’

 

Toplantıda konuşan Başkan Eşkinat, bu toplantıların rutin olarak düzenlendiğini belirterek, “Biz mühendis odalarımızla her ay düzenli olarak bir araya gelerek özellikle kentin imar konularını istişare ediyoruz. Karar mekanizmalarına odalarımızı da dâhil ederek Süleymanpaşa’nın ihtiyaçlarına en doğru çözümleri getirmeye çalışıyoruz. Sağ olsunlar oda başkanlarımız da bu anlamda ellerini taşın altına koyuyorlar. Göreve gelirken bu kenti birlikte yöneteceğimizi söylemiştik. Bu toplantılar da bu çabamızın örneklerinden biridir. Aynı şekilde muhtarlarımızla, sivil toplum önderlerimizle sık sık bir araya gelerek kentimizin sorunlarını el birliği ile ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Katkı veren oda başkanlarıma teşekkür ediyorum,” diye konuştu. Mühendis Odaları ile yapılan toplantıların her ay düzenli olarak devam edeceği belirtildi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10