Düğün salonu çalışmaları tamamlanıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahallesi'nde yapımı devam eden Düğün Salonu çalışmalarını yerinde inceledi. Akay'a incelemeler esnasında Fen İşleri Müdürü Kemal

Çerkezköy 23.08.2017 19:37:00 0
Düğün salonu çalışmaları tamamlanıyor

‘’ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE’’

 

Vatan Caddesi üzerinde yapımı devam eden Düğün Salonu çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, düğün salonu çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu bilgisini verdi. Akay; “Veliköy Mahallemizde Vatan Caddesi üzerinde bulunan 3 bin 750 metrekarelik 610 ada 2 parsel üzerinde yapımı devam eden Veliköy Düğün Salonu tamamlanmak üzere. Toplam 1700 metrekare kapalı alana sahip olacak Veliköy Düğün Salonumuzun içerisinde 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım, lavabolar ve kantin olacak’’ açıklamalarında bulundu.

 

TÜM DAVETLİLER BİRBİRİNİ RAHATLIKLA GÖREBİLECEK

 

Veliköy Düğün Salonu’nda tüm konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceğini belirten Akay, çalışmalar tamamlandığında Veliköy’ün çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Akay; ‘’Veliköy’de inşa ettiğimiz düğün salonumuzda konuklar birbirini rahatlıkla görebilecek. Kolonların ve sütunların olmadığı 840 metrekarelik büyük bir salon ile sahne de bulunacak. Çevre düzenlemesinin de tamamlanmasının ardından Düğün Salonumuz Veliköy Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunulacak. Veliköy Mahalle Evimiz de Düğün Salonumuz içerisinde yer alacak” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10