Tüm olumsuzluklar giderilecek!

Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Çerkezköy 24.08.2017 19:58:00 0
Tüm olumsuzluklar giderilecek!

Burada engelli vatandaşların taleplerini dinleyen Akay, olumsuzlukların giderilmesi için gerekli talimatları verdi. Akay’a ziyareti sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ve Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir de eşlik etti.

 

‘’OLUMSUZLUKLAR GİDERİLECEK’’

 

Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ve Park Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile birlikte önceki gün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni bir ziyaret gerçekleştiren Akay, Sakatlar Derneği’nde yaşanan olumsuzlukları dinledi. Ziyarette dernek binasının bakımı ile ilgili yaşanan sorunlar dile getirilirken, engelli vatandaşların taleplerini dinleyen Akay, binayla ilgili yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

 

ASANSÖR TADİLATI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Sorunları yerinde dinleyen Akay, bir dizi talimatta bulunarak, sorunların giderilmesini istedi. Akay’ın talimatları doğrultusunda, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi binasının boya badanası yapılacak, yağmur iniş boruları değiştirilecek ve asansör tadilatı gerçekleştirilecek. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube’sinde bulunan engelli vatandaşlar da sorunlarla ilgilendiği için Belediye Başkanı Akay’a teşekkür ettiler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10