Kurban Pazarı denetimleri başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tüm ilçelerde kurulacak kurban pazarları ile ilgili denetimlere başladı.

Tekirdağ 25.08.2017 19:28:00 0
Kurban Pazarı denetimleri başladı

KESİM HİZMETİ DE VERİLECEK

 

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Gıda Kontrol ve Mezbahalar Şube Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada "İlçe Belediyeleri tarafından kurulacak olan Kurban Pazarları ile ilgili kontroller başlamıştır. Ayrıca, Kurban kesim noktaları da belirlenmiş olup, Kurban bayramı boyunca vatandaşların aksaklık yaşamaması için bayram boyunca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı Çorlu, Çerkezköy, Şarköy ve Saray Mezbahalarımızda kesim hizmeti verilecektir" şeklinde ifade edildi.

 

‘’ÇERKEZKÖY’DE DE KURULACAK’’

 

Gelişen teknoloji takip edilerek vatandaşlara sunulan hizmetin kalitesinin her geçen gün arttırıldığının belirtildiği açıklamada ayrıca, "4 Ağustos 2016 yılında Modernizasyon tadilatı sonrası onay belgeli olarak hizmet vermeye başlayan Çorlu Mezbahasında acısız kesim hizmeti verilmeye başlanmıştır. Acısız kesim hizmeti en kısa sürede diğer mezbahalarımızda da uygulanmaya başlanacaktır. Güvenilir, Sağlıklı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla başlatılan HACCP sistemi ve bunu takiben ISO22000 Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemleri kurulumu İlk etapta Çorlu Mezbahasında başlatılan sistem, Şarköy ve Çerkezköy Mezbahalarında da kurulumu sağlanacaktır. Bu bağlamda halkımıza her geçen gün artan hizmet kalitemiz ile hijyenik ve sağlıklı et üretimi sağlanmaktadır" açıklamasında bulunuldu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10