Tepe Simit Dünyası Kapaklı'da açıldı

Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Kayacı Sokak üzerinde bulunan Tepe Simit Dünyasının açılışı önceki gün gerçekleştirilen programla yapıldı.

Kapaklı 27.08.2017 19:46:00 0
Tepe Simit Dünyası Kapaklı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

İşletmeciliğini Satılmış Arıcı’nın yaptığı Tepe Simit Dünyası’nın açılışına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Erdal Eren,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva,  TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Akın Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandnalı “ Büyükşehir statüsü ile birlikte ilçe olduktan sonra ilçemize büyük yatırımlar gelmeye başladı. Nüfusumuz ilerleyen yılda 250 bine çıkacak gibi gözüküyor. Yatırımlar Kapaklı’ya gelmeye devam edecek. Kapaklı’ya yılda 10 bin civarında bir göç gerçekleşiyor. Kapaklı’da oksijeni rahat alabileceğimiz bir alana sahibiz. Bugün buraya yatırım yapan kardeşlerimize hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

 

AÇILIŞI YAPILDI

 

İşletmenin Kapaklı’ya hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan “  Davetiye bana ulaştığı zaman, kendilerine koşa koşa geleceğimi söyledim. Ülkemizin de Kapaklı’nın da büyümesi için 15 yıldır AK Partimizin verdiği emekler tüm dünya çapında görülüyor. İşletmenin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10