Yazı ve Ürkmez ailelerinin düğün mutluluğu

AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Sait Yazı'nın oğlu Cihat Yazı, Meral-Bahri Ürkmez çiftinin kızları Meltem Ürkmez ile dünya evine girdi.

Çerkezköy 28.08.2017 19:24:00 0
Yazı ve Ürkmez ailelerinin düğün mutluluğu

Yazı ve Ürkmez ailelerini bu mutlu günde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan ve Metin Akgün başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli de yalnız bırakmadı.

 

NİKAHI AKAY KIYDI

 

Meral-Bahri Ürkmez çiftinin kızları Meltem Ürkmez ile AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Sait Yazı’nın oğlu Cihat Yazı önceki gün 19.00-23.00 saatleri arasında Lidya Wedding Garden’da gerçekleştirilen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Düğün merasimi alkışlar eşliğinde sahneye gelen genç çiftin nikahının kıyılması ile başladı. Çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Metin Akgün, AK Parti Eski Tekirdağ Milletvekili ve Eski İl Başkanı Ahmet Kambur ile Yasemin Baksi yaptı.

 

Nikahta kısa bir konuşma yapan Başkan Vahap Akay, genç çifte iyi ve kötü günde birbirlerine destek olmaları ve bir ömür mutlu olmaları temennisinde bulundu. Akay’ın konuşmasının ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan evlilik cüzdanını gelin Meltem Yazı’ya takdim etti. Vahap Akay ve nikah şahitleri daha sonra genç çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi.    

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Nikah merasiminin ardından gelin ve damat alkışlar eşliğinde ilk danslarını yaparken, düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Yaklaşık iki saat süren takı törenin ardından davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde oyunlar oynayarak eğlendi. Meltem-Cihat Yazı çifti kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti. Gelin ve damadın ailesi Meral-Bahri Ürkmez ile Sait-Gülşen Yazı çifti düğün öncesi davetlileri kapıda karşılarken, gece boyunca masaları tek tek dolaşarak davetlileri ile yakından ilgilendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Katılımın yoğun olduğu düğüne AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan ve Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Eski İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Eski İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti Çerkezköy Eski Kadın Kolları Başkanları Nuran Yeşil ve Rüveyda Akbay, AK Parti Çerkezköy ve Kapaklı Belediye meclis üyeleri, AK Parti Çerkezköy eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çok sayıda esnaf ve iş adamı ile Yazı ve Ürkmez ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10